Legendárny tím. Pulisic nasleduje spoluhráča na Apeninský polostrov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Legendárny tím. Pulisic nasleduje spoluhráča na Apeninský polostrov

Pulisic sa stane novou posilou AC Miláno.
Pulisic sa stane novou posilou AC Miláno.Profimedia
Americký futbalista Christian Pulisic pricestoval v stredu do Talianska, aby sa podrobil lekárskej prehliadke v AC Miláno. Dvadsaťštyriročný reprezentant má prestúpiť do mužstva s FC Chelsea.

Útočník má ešte rok platnú zmluvu s londýnskym tímom, no očakáva sa, že s "Rossoneri" podpíše štvorročný kontakt a stane sa tretím Američanom, ktorý bude hrať za tento klub po Oguchim Onyewuovi a Serginovi Destovi.

"Som veľmi šťastný, že som tu. Som nadšený, že môžem začať v tomto historickom klube. Je to legendárny tím a ja sa veľmi teším, že sem môžem prísť a pokúsiť sa vyhrať nejaké tituly," povedal Pulisic podľa agentúry AP. Miláno má za neho zapltatiť zhruba 20 miliónov libier.

Pulisic prišiel do Chelsea v januári 2019 za 58 miliónov libier, pričom nasledujúcich šesť mesiacov zostal v Borussii Dortmund a nakoniec sa presunul na Stamford Bridge. V londýnskom klube nastúpil na 98 zápasov, v ktorých zaznamenal 20 gólov a deväť asistencií. Teraz si na Apeninskom polostrove zahrá s Rubenom Loftusom-Cheekom, ktorý rovnako prestúpil toto leto z Chelsea do AC Miláno.