Lobotkov spoluhráč tlačí na odchod z Neapolu, mužstvo chce opustiť už v januári

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lobotkov spoluhráč tlačí na odchod z Neapolu, mužstvo chce opustiť už v januári

Opustí Elmas obhajcu titulu Serie A?
Opustí Elmas obhajcu titulu Serie A?Profimedia
Eljif Elmas (24) je čoraz viac frustrovaný nedostatkom hracieho času v Neapole. Na svoj odchod z tímu spod sopky Vezuv by chcel zatlačiť už počas januárového prestupového obdobia.

Reprezentant Severného Macedónska je v klube od príchodu z Fenerbahce za 16,2 milióna eur v lete 2019. Hoci nikdy nebol pravidelným členom základnej jedenástky "Partenopei", pod vedením trénera Rudiho Garciu sa mu v tejto sezóne herný čas ešte viac skrátil.

Elmas v aktuálnom ročníku zasiahol v Serii A a Lige majstrov dohromady do 11 zápasov, v ktorých strelil gól. V štartovacej zostave sa však objavil iba trikrát. Lodivod Garcia bol nedávno odvolaný, nahradil ho Walter Mazzarri, ktorého čaká premiéra 25. novembra počas duelu v Atalante

Podľa webu Calciomercato však Elmas nie je pripravený dlho čakať na to, či od nového šéfa lavičky bude dostávať viac príležitostí. Práve preto začína vyvíjať tlak na potenciálny prestup

Jeho zmluva na Stadio Diego Armando Maradona je platná do júna 2025, čo mu teoreticky môže hrať do kariet. Objavili sa aj správy, že rodák zo Skopje bol predmetom záujmu Lipska. Neapol mal vraj 30-miliónovú ponuku odmietnuť. 

Štatistiky Eljifa Elmasa.
Štatistiky Eljifa Elmasa.Flashscore