Navliekol si rukavice a urobil kľúčový zákrok. Emócie ako pri góle, žiaril hrdina Giroud

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Navliekol si rukavice a urobil kľúčový zákrok. Emócie ako pri góle, žiaril hrdina Giroud

Giroudov brilantný zákrok zachytili aj fotografi.
Giroudov brilantný zákrok zachytili aj fotografi.Profimedia
V sobotňajšom zápase Serie A sa objavil v nečakanej úlohe. Olivier Giroud (37) pôvodne išiel na ihrisko ako žolík, aby prispel k víťazstvu AC Milána v Janove, čo sa mu napokon aj podarilo. Francúzsky útočník síce nestrelil víťazný gól, ale jednému zabránil. S rukavicami na rukách.

Janov - AC Miláno 0:1

Rekordér francúzskej reprezentácie musel v deviatej nadstavenej minúte obliecť dres svojho krajana a gólmana Mikea Maignana, ktorý videl červenú kartu, keďže Rossoneri už nemohli striedať. Charizmatický útočník, ktorý v minulosti žiaril v dresoch Arsenalu a Chelsea, sa netradičnej úlohy zhostil dokonale a dokonca vychytal veľkú šancu Janova na vyrovnanie.

"Takýto moment som ešte nezažil, som veľmi hrdý na tím. Mal som šťastie na brvno, ale potom som predviedol skvelý zákrok. Tie emócie sú takmer ako pri góle," žiaril Giroud po bláznivom zápase.

"Ako dieťa som rád chodil do brány, preto som tam išiel. Dres si vezmem domov a zarámujem si ho. Nikdy sa nevzdávame, pred tromi týždňami sme dostali facku, ale opäť sme zdvihli úroveň a teraz sme prví. Bojovali sme ako levy," dodal milánsky hrdina a s úsmevom prehovoril do mikrofónov Sky Sports.