Odchod do MLS? Rozhodnem sa na konci sezóny, hovorí Giroud k svojej budúcnosti v AC

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Odchod do MLS? Rozhodnem sa na konci sezóny, hovorí Giroud k svojej budúcnosti v AC

Giroud je najlepším strelcom AC v tejto sezóne.
Giroud je najlepším strelcom AC v tejto sezóne.Profimedia
Olivier Giroud (37) je jedným z kľúčových hráčov "Rossoneri" a s blížiacim sa koncom zmluvy je jeho budúcnosť predmetom častých špekulácií. Agent skúseného útočníka Vincenzo Morabito sa nechal počuť, že druhá polovica sezóny bude z pohľadu jeho klienta rozhodujúca.

Francúzsky reprezentant je s 12 gólmi a deviatimi asistenciami najproduktívnejším hráčom AC Miláno vo všetkých súťažiach a to aj napriek tomu, že sa zatiaľ nedohodol na predĺžení kontraktu. "Manželstvá sa uzatvárajú vo dvojici a verím, že druhá časť sezóny bude rozhodujúca," povedal agent Vincenzo Morabito pre Rádio CRC smerom k budúcnosti majstra sveta z roku 2018.

"V Miláne sa cíti dobre, ale musí brať do úvahy svoju rodinu. Vzdal sa peňazí od Saudov, pretože to pre neho nie je rozhodujúce a má dôležitý kontrakt. Myslím si, že musíme počkať. Medzitým odovzdá všetko Milánu," dodal agent na adresu Girouda.

Pohľad na čísla Girouda.
Pohľad na čísla Girouda.Flashscore

Podľa posledných správ z Apeninského polostrova Giroud reálne zvažuje odchod do zámorskej MLS. "Zatiaľ neviem, čo sa stane v budúcnosti. Viem, že som v Miláne šťastný a že sme dosiahli veľké veci," reagoval Francúz v januári pre Gazzetta dello Sport. "Je to veľký príbeh lásky. S klubom sme zatiaľ nehovorili o predĺžení, uvidíme a rozhodneme sa neskôr. Najdôležitejšie je zostať sústredený na ciele tímu," vyhlásil.

"MLS? Sú tu aj iné krajiny. Na konci ročníka budú ďalšie možnosti a rozhodnem sa. Ako otec a ako futbalista," uzavrel otázku svojej budúcnosti. Ostrieľaný kanonier prišiel do milánskeho AC pred dva a pol rokom z Chelsea a hneď v sezóne 2021/22 sa podieľal na zisku Scudetta. Za "Rossoneri" odohral 112 súťažných zápasov s bilanciou 44 gólov a 20 asistencií.