Sampdoria mieri do Serie B, Stankovič ponúkol svoju rezignáciu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sampdoria mieri do Serie B, Stankovič ponúkol svoju rezignáciu
Srbský tréner nemá na ružiach ustlané.
Srbský tréner nemá na ružiach ustlané.Profimedia
Najvyššia talianska súťaž sa zrejme na konci aktuálnej sezóny rozlúči s ďalším tradičným klubom. Futbalisti janovskej Sampdorie cez víkend nezvládli duel s Fiorentinou (0:5) a ich tréner Dejan Stankovič (44) po zápase navrhol vedeniu svoj odchod z lavičky.

Srbský tréner prevzal "Blucerchiati" v októbri minulého roka, ale nedokázal zvrátiť ich osud a mužstvo sa potáca na dne tabuľky iba so 17 bodmi po 32 zápasoch.

Sampdoria zaostáva za sedemnástou Speziou o desať bodov a zdá sa, že s určitosťou zostúpi do Serie B. Po nedeľnom výbuchu s Fiorentinou údajne Stankovič ponúkol vedeniu svoju rezignáciu.

Situácia klubu je kritická.
Situácia klubu je kritická.Flashscore

Ako zdôraznil portál Calciomercato.com, dnešný ranný tréning Sampdorie bol odložený, aby sa kouč mohol stretnúť s vedením klubu. Manažment údajne stále nevie, či jeho ponuku prijme.

Stankovič získal v 24 ligových dueloch v priemere iba 0,63 bodu na zápas a klub trápia finančné problémy. Podobnú situáciu zažil pred rokom jeho mestský rival FC Janov, ktorý momentálne okupuje druhú priečku v Serii B zaručujúcu priamy postup do vyššej súťaže. S najväčšou pravdepodobnosťou sa tak janovského derby nedočkáme ani v budúcej sezóne.