Štvrtý zápas za 10 dní. Inzaghi zvažuje rotáciu zostavy: Musíme pokračovať v raste

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štvrtý zápas za 10 dní. Inzaghi zvažuje rotáciu zostavy: Musíme pokračovať v raste

Inter je na čele Serie A.
Inter je na čele Serie A.Reuters
Tréner Simone Inzaghi (47) zvažuje rotáciu základnej zostavy Interu Miláno. Dôvodom je nabitý program a na myšlienkach kouča nič nemení ani fakt, že v Serii A vyhralo jeho mužstvo všetkých päť doterajších zápasov.

Inzaghiho zverenci, ktorí majú trojbodový náskok pred konkurenčným AC Miláno, sa v stredu stretnú s dvanástym Sassuolom"Bude to náš štvrtý zápas v priebehu 10 dní, pričom mnohí hráči mali aj reprezentačné povinnosti a veľa cestovali," povedal Talian v utorok pre webovú stránku Interu a dodal:

"Mám však šťastie, že môžem trénovať konkurencieschopné mužstvo. Pred duelom ešte musíme trénovať, potom sa rozhodnem."

Lodivod doplnil, že Sassuolo nie je tím, ktorý by sa mal brať na ľahkú váhu - káder Alessia Dionisiho v sobotu doma zvíťazil nad Juventusom.

"Do tohto zápasu vstupujú po tom, čo porazili Juventus vďaka naozaj dobrému výkonu. Majú výborného trénera, ktorý má svoj tím naozaj dobre zorganizovaný," uviedol Inzaghi o najbližšom oponentovi.

Aktuálna forma oboch celkov
Aktuálna forma oboch celkovFlashscore

"Nerazzurri" majú v súčasnosti najpevnejšiu obranu Serie A, keď inkasovali iba jediný gól. So 14 zásahmi majú aj najlepší ligový útok.

"Keď hovoríme o našej ofenzíve a obrane, musíme sa sústrediť na celý tím. Nielen obrancovia, ale aj stredopoliari a útočníci pracujú najlepším možným spôsobom. Musíme pokračovať v raste, počas každého tréningu musíme preukázať vysokú úroveň motivácie," vysvetlil na záver.