Udalosti Serie A: Abraham je späť, Inter a Juventus sklamali

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Udalosti Serie A: Abraham je späť, Inter a Juventus sklamali
Defrel oslavuje víťazný gól do siete Juventusu.
Defrel oslavuje víťazný gól do siete Juventusu.Profimedia
Hlavnými protagonistami uplynulého víkendu v Serii A sa stali tímy z hlavného mesta. Lazio vyhralo nad Speziou hladko 3:0 a AS rovnakým pomerom zdolalo Udinese.

"Vlci" navyše hrali bez zraneného Paula Dybalu. Spokojnosť však môže panovať hlavne v druhej časti Ríma, nakoľko Lazio stiahlo stále vysoký náskok Neapolu o dva body a pred mestským rivalom má na druhej priečke už päťbodový odstup.

Žiadny iný zápas 30. kola neskončil vyšším než jednogólovým rozdielom. Ostatní favoriti strácali body. Neapol pokračuje v minikríze, proti Hellasu Verona iba remizoval bez gólov 0:0. AC Miláno tiež bralo len bod v Bologni.

Ešte horšie na tom sú Juventus s Interom. "Stará dáma" narazila na usporiadané a odhodlané Sassuolo, ktoré vyhralo 1:0. Rovnaký neúspešný výsledok zažili "Nerazzurri". Hráči tohto tímu nenadviazali na vysokú výhru nad Benficou vo štvrťfinále Ligy majstrov, nad ich sily bola Monza.

Najlepší hráči

Výhra AS Rím bola odpoveďou na úspešný výsledok Lazia, ale takisto poslúžila na obnovenie dôvery medzi fanúšikmi a Tammym Abrahamom, ktorý na gól čakal od 4. februára. Nemožno nespomenúť Defrela, autora víťazného zásahu proti Juventusu. Uznanie patrí Assanovi Ceesayovi, ktorý prerušil v zápase medzi Lecce a Sampdoriou šesťzápasový strelecký pôst.

Najkrajšie góly

V spomínanom stretnutí vyrovnával za posledný tím tabuľky Jesé Rodríguez. Po spolupráci s Gabbiadinim krásne prehodil brankára. Pri remíze Turína so Salernitanou prekonal Ochou nádherným sólom útočník Sanabria. Bol to už jeho siedmy gól v roku 2023. 

Aktuálna tabuľka najvyššej talianskej súťaže.
Aktuálna tabuľka najvyššej talianskej súťaže.Flashscore