Vhodný čas na nový začiatok. Som pripravený byť lídrom AC, vraví Loftus-Cheek

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vhodný čas na nový začiatok. Som pripravený byť lídrom AC, vraví Loftus-Cheek

Loftus-Cheek vymenil Chelsea za AC Miláno.
Loftus-Cheek vymenil Chelsea za AC Miláno.Profimedia
Ruben Loftus-Cheek (27) hovorí, že je pripravený hrať v AC Miláno úlohu lídra po prestupe z materského klubu Chelsea, v ktorom pôsobil celú svoju kariéru mimo dvoch hosťovaní.

Dvadsaťsedemročný anglický reprezentant prestúpil k "rossoneri" po 19 rokoch strávených na Stamford Bridge, kde vyhral Premier League, Európsku ligu a Superpohár UEFA.

Loftus-Cheek počas tohto obdobia nastúpil za Chelsea do 155 zápasov a strelil 13 gólov, na 18 prihral a teraz podpísal s Milánom štvorročnú zmluvu.

"Chápem váhu (milánskeho) dresu a svoju zodpovednosť, keď prichádzam do tohto klubu. Vo futbale mám veľa skúseností a môžem ich využiť. Cítim sa pripravený a dobre fyzicky pripravený podávať výkony pre tím a som pripravený byť lídrom," povedal Ruben Loftus-Cheek novinárom.

"Bol som šťastný, že hrám za svoj chlapčenský klub, ale necítil som sa úplne spokojný s tým, ako veľmi som prispieval  tímu. Cítim, že mám ešte čo odovzdať. Preto som si myslel, že je vhodný čas na nový začiatok," dodal.

Zdá sa, že Loftus-Cheek sa v Miláne opäť stretne s bývalým spoluhráčom z Chelsea Christianom Pulisicom a podľa jeho slov by bol Američan "skvelým doplnkom".

Miláno začne prípravu na novú sezónu v Spojených štátoch, kde odohrá priateľské zápasy proti Realu Madrid, Barcelone a Juventusu.

Program AC pred novou sezónou.
Program AC pred novou sezónou.Flashscore