Pohronie v pohári ukončilo cestu Banskej Bystrice, Podbrezová nechala nádielku na východe

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pohronie v pohári ukončilo cestu Banskej Bystrice, Podbrezová nechala nádielku na východe

Pohrončania sú mierne prekvapivo v osemfinále.
Pohrončania sú mierne prekvapivo v osemfinále.FK Pohronie
Futbalisti Pohronie a Podbrezovej sa stali prvými postupujúcimi do osemfinále 55. ročníka Slovnaft Cupu.

Pohronie - Banská Bystrica 1:0

Prekvapenie sa zrodilo na pôde Pohronia. Klub z druhej ligy privítal Banskú Bystricu, ktorá šetrila viaceré opory. Kapitán a kanonier Róbert Polievka nebol ani na lavičke, kde sa pre zmenu ocitla ďalšia ofenzívna hviezda - Martin Rymarenko.

Jediná trefa padla na konci druhej desaťminútovky, keď domácich poslal do vedenia Adam Horvát. Klub so štadiónom v Žiari nad Hronom zatiahol roletu, celých 90 minút odolával atakom favorita, čím pripravil pre celky z Niké ligy vôbec prvé vypadnutie v súčasnej edícii Slovenského pohára.

Základné zostavy oboch tímov.
Základné zostavy oboch tímov.Flashscore

Trebišov - Podbrezová 0:9

Podbrezová sa na východe republiky nenatrápila. Prvý raz skórovala síce až v 24. minúte prostredníctvom Christophea Kabonga, aby za ďalších 31 minút strelila Trebišovu ďalších päť zásahov. Horehronci bez problémov kontrolovali priebeh súboja, práve Kabongo bol autor hetriku.

Ďalšie zápasy 4. kola sú na programu v stredu 25. októbra (12 duelov). Slovenskí zástupcovia v Európskej konferenčnej lige - Trnava a Slovan - odohrajú svoje súboje a tým skompletizujú program tejto fázy 1., respektíve 22. novembra. Žreb osemfinále sa uskutoční v piatok 27. novembra o 13:00.

Program Slovenského pohára