Slovan v Slovnaft Cupe nepredviedol ideálny výkon, Sereď ho trápila do samého konca

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan v Slovnaft Cupe nepredviedol ideálny výkon, Sereď ho trápila do samého konca

Slovanisti postúpili medzi 32 najlepších tímov aktuálneho ročníka Slovnaft Cupu.
Slovanisti postúpili medzi 32 najlepších tímov aktuálneho ročníka Slovnaft Cupu.TASR
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava postúpili po víťazstve nad treťoligovou ŠKF Sereď do štvrtého kola Slovnaft Cupu. Tam na finalistu pohára z ostatných dvoch sezón čaká treťoligová Galanta.

Sereď - Slovan Bratislava 1:3

Prvých dvadsať minút sa diváci rozhodne nenudili. Už v siedmej minúte premenil priamy kop z hranice šestnástky Marko Tolič, o necelých desať minút po jeho asistencii sa presadil hlavou Sharani Zuberu

Dvojgólový náskok trval len pár sekúnd, keďže po štandardke totožne hlavičkou znížil Lukáš Remeň. Po kontaktnom zásahu slovanisti prestali byť nebezpeční. Naopak, vyrovnať mohli Assuncao či Janso, ale do prestávky sa skóre nemenilo.

Po zmene strán neuspeli z priameho kopu Vojtko, z hry Tolič či Zuberu. Hostia si chceli poistiť náskok, avšak v koncovke opätovne zlyhávali. Účastník tretej ligy Západ mal rovnako viaceré možnosti, avšak ani kapitán Hladík či Remeň nedokázali vyrovnať. 

Zlomový moment prišiel po hodine hry. Assuncao bol pred šestnástkou súpera odzbrojený od lopty čistým spôsobom, nasledovala kontra. Viedol ju Tolič, ktorý využil pošmyknutie Hladíka a naservíroval finálnu prihrávku Abubakarimu. Rutinérske zakončenie okolo Yakubua a bolo rozhodnuté - 1:3. 

Stretnutie sa následne kúskovalo, šancí už bolo minimum. Napriek tomu sa do ďalšej dostal Hladík, pohorel však aj on. V 89. minúte neuspel v samostatnom úniku Michalička, vychytal ho Trnovský.