Trnava v pohári rozstrieľala Šurany, nečakaný autor hetriku v drese Slovana

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava v pohári rozstrieľala Šurany, nečakaný autor hetriku v drese Slovana

Trnava v pohári rozstrieľala Šurany, nečakaný autor hetriku v drese Slovana
Trnava v pohári rozstrieľala Šurany, nečakaný autor hetriku v drese SlovanaSlovnaft Cup
Slovenský pohár vo futbale pokračoval tromi stretnutiami. V dvoch z nich sa predstavili aj zástupcovia Niké ligy, ktorí nedopustili nepríjemné prekvapenie a po hladkých výhrach postúpili ďalej.

Šurany - Trnava 0:8

Po desať dní starej prehre z domáceho prostredia proti Žiline si Trnavčania chceli napraviť chuť v pohárovom stretnutí. Na svojej pôde ich privítali Šurany, pre ktoré to bol futbalový sviatok. Prvý polčas favorit zvládol vďaka trojgólovej šesťminútovke, ktorá určila, že do šatne sa pôjde za stavu 0:3.

Pušný prach nezvlhol hosťom ani vo zvyšnej polovici a k svojmu nástrelu pridali ďalších päť kúskov. Mužstvo zo Štadióna Antona Malatinského ani raz neinkasovalo, s prehľadom postúpilo a jeho cesta za obhajobou môže pokračovať.

Svätý Jur - Slovan Bratislava 0:7

Z posledného ligového vystúpenia si Slovan odniesol cenný triumf nad Podbrezovou. Tentoraz ho čakal protivník z iného súdka - neďaleký Svätý Jur. O nechcený začiatok pre hostiteľa sa už vo štvrtej minúte postaral Dávid Strelec. Po takmer 40-minútovom odolávaní padol do siete domácich ďalší gól, ktorý smeroval k menu Richard Križan.

Strelec druhého presného zásahu sa následne presadil aj v 55. minúte. Dvomi trefami naňho nadviazal Abubakari a následne i Rudolf Božik, ktorý zvyšoval už na 6:0. Nečakaný autor hetriku sa prebudil v obrancovi Križanovi, ktorý pečatil konečný rezultát a postup.

Štatistiky duelu Svätý Jur - Slovan Bratislava
Štatistiky duelu Svätý Jur - Slovan BratislavaFlashscore

ŠK Báb - Malženice 0:1 po pen.