Žrebovanie osemfinále Slovnaft Cupu: Črtajúce sa šlágre na Tehelnom poli i v Košiciach

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Žrebovanie osemfinále Slovnaft Cupu: Črtajúce sa šlágre na Tehelnom poli i v Košiciach

Košičania môžu v osemfinále privítať Trnavu.
Košičania môžu v osemfinále privítať Trnavu.FC Košice/Tomáš Cicoň
Futbalová verejnosť spoznala osemfinálové dvojice 55. ročníka Slovnaft Cupu. Rozhodlo o tom piatkové žrebovanie, ktoré prinieslo črtajúce sa šlágre nikéligistov.

Najväčšiu pozornosť pútajú možné dvojice Košice - Trnava a Slovan Bratislava - Žilina. V novembrových dohrávkach však musia "spartakovci", ktorí triumf v pohári obhajujú, poraziť druholigovú Považskú Bystricu, zatiaľ čo "belasí" si potrebujú poradiť s Galantou z III. ligy Západ.

Dunajská Streda sa po Snine pozrieť opäť na východ, cestovať bude na pôdu aktuálne posledného druholigistu zo Spišskej Novej Vsi. Pohronie, ktoré vyradilo Banskú Bystricu, zavíta do Ružomberka. Devínska Nová Ves, ktorá sa postarala o historické prekvapenie, keď ako celok z V. ligy vyradila ligistu z Trenčína, sa môže tešiť na Michalovce.

Skalica bude chcieť ísť ďalej cez Komárno, ktoré súčasne dominuje v II. lige. V ďalšom súboji mužstiev z Niké ligy sa stretnú Zlaté Moravce s Podbrezovou, zatiaľ čo je známe, že medzi osmičkou najlepších bude aj jeden účastník z nižšej súťaže. Kto to bude, sa dozvieme po súboji medzi Lipanmi (III. liga) a Myjavou (II. liga). 

Osemfinálové dvojice Slovnaft Cupu:

Skalica – Komárno

Ružomberok – Pohronie

Spišská Nová Ves – Dunajská Streda

Zlaté Moravce – Podbrezová

Galanta/Slovan Bratislava – Žilina

Lipany – Myjava

Košice – Považská Bystrica/Trnava

Devínska Nová Ves – Michalovce