Niké liga ONLINE: Slovan o triedu nad Košicami, Trnave sa pod hradom Matúša Čáka darí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Niké liga ONLINE: Slovan o triedu nad Košicami, Trnave sa pod hradom Matúša Čáka darí

Aktualizované
Trnavskí futbalisti natiahli sériu bez prehry na Sihoti na štyri zápasy.
Trnavskí futbalisti natiahli sériu bez prehry na Sihoti na štyri zápasy.TASR
Najvyššia slovenská futbalová súťaž píše svoju 31. kapitolu. Historicky premiérovo pod názvom Niké liga. Ročník 2023/2024 sa dostal za polovicu základnej časti, na rad prichádza 12. kolo. Program, výsledky, zmeny či ďalšie informácie sledujte v našom pravidelnom online trackeri na Flashscore Správach.

PROGRAM 12. KOLA

PIATOK

Podbrezová - Banská Bystrica 2:2

Sumár.

Návrat.

SOBOTA

Dunajská Streda - Michalovce 2:1

Ružomberok - Žilina 0:2

Zlaté Moravce - Skalica 0:1

Sobotný sumár.

NEDEĽA

Trenčín - Trnava 2:3

Slovan Bratislava - Košice 4:0

Sumár.

Výsledkový súhrn 12. kola Niké ligy.
Výsledkový súhrn 12. kola Niké ligy.Flashscore

29. OKTÓBER

20:05 - Do čela tabuľky sa vrátili "belasí". Nováčika z Košíc nepustili prakticky k slovu a vyhrali jednoznačne 4:0. 

19:50 - Zverenci Michala Gašparíka majú za sebou výborný súboj pod hradom Matúša Čáka v Trenčíne. Domácih zdolali 3:2, keď krátko po zmene strán prehrávali 1:2. Na Sihoti ťahajú sériu štyroch víťazný duelov. 

17:20 - "Čaká nás dôležitý zápas, bolo by výborné potvrdiť tri body z derby. Verím, že sa rozhodneme pre správnu zostavu, nechceme nič podceniť. V priebehu šiestich dní nás čakajú tri duely, preto sa budeme snažiť rozumne skladať zostavy a rozkladať záťaž medzi hráčov. Dobré veci, ktoré sme aj napriek prehre ukázali v Lille, chceme preniesť aj do zápasu s Košicami. Je pre nás podstatné udržať si dobrú formu i atmosféru," vyjadril túžbu asistent trénera Boris Kitka pred 12. kolom s Košicami.

Štatistika bezgólovej remízy z úvodu ročníka.
Štatistika bezgólovej remízy z úvodu ročníka.Flashscore

16:30 - Zverenci Iliju Stolicu sa budú spoliehať aj na výkon Matúša Kmeťa. Krídelný obranca má na konte štyri gólové asistencie, ale na ďalšiu čaká už štyri kolá. "Nečaká nás nič ľahké. Majú svoj štýl, čakajú v bloku a vyrážajú do protiútokov. Výborný vysoký pressing, na čo sa musíme pripraviť a hrať dominantne," prezradil Kmeť.

15:45 - Spartakovci budú chcieť natiahnuť sériu troch víťazných stretnutí na Sihoti, v ktorých ani raz neinkasoval. Pomôcť im k tomu môže tretia najpevnejšia defenzíva v Niké lige (13). "Trenčín bol na vlne, ale naposledy remizovali, predtým prehrali, v týždni vypadli z pohára. Na svojej umelke sú však veľmi nepríjemní a mali sme len dva dni na to, aby sme zregenerovali a dobre sa na nich pripravili. Nečaká nás nič ľahké, ale chceme a musíme vyhrať, lebo sme prehrali doma so Slovanom," vyhlásil pred výkopom trnavský krídelník Erik Daniel.

Uplynulé obdobie pohľadom výsledkov Trnavy.
Uplynulé obdobie pohľadom výsledkov Trnavy.Flashscore

15:20 - Trenčania nevyhrali posledné dva zápasy po sérii štyroch výhier a ani raz v nich neskórovali (0:2 na Slovane, 0:0 doma so Skalicou). V minulotýždňovom súboji so Záhorákmi prvýkrát v tejto sezóne stratili body na svojom štadióne. V piatich domácich stretnutiach inkasovali jeden gól (4:1 s Ružomberkom). Odvtedy si trikrát v rade udržali čisté konto (celkovo štyrikrát).

15:00 - Futbalisti spod hradu Matúša Čáka víťazstvom 2:1 v "malom Ríme" v úvodnom kole aktuálneho ročníka ukončili sériu šiestich vzájomných duelov bez plného bodového zisku (5 triumfov Spartaka,

1 remíza). Trvala od 6. marca 2021, keď AS vyhral doma 2:0 (góly Čatakovič a Ikoba).

Posledné vzájomné vystúpenia.
Posledné vzájomné vystúpenia.Flashscore

14:45 - Trenčín s Trnavou odohrali v našej lige 69 vzájomných zápasov. Historicky úspešnejší je

Spartak, ktorý vyhral 33-krát. AS zvíťazil 22-krát, 14 stretnutí sa skončilo remízou.

14:15 - Klubový web skslovan.com si zaspomínal na históriu spoločných duelov. Zápasy Slovana s klubmi z Košíc vždy pútali pozornosť a na ligovej scéne dlho absentovali. V Bratislave súpera z metropoly východu naposledy privítali v novembri 2014. Vtedajší MFK Košice zdolali 3:0. Priamo na Tehelnom poli sa s košickým klubom stretnú dokonca po takmer 14 rokoch.

Posledné výsledky
Posledné výsledky Flashscore

13:45 - Oba kluby mali v týždni pohárové povinnosti. Košice uspeli v Šamoríne v rámci Slovnaft Cupu, vyhrali 2:0 (2x Medved). Zverenci Vladimíra Weissa sa vrátili z Francúzska s prvou prehrou v skupine Európskej konferenčnej ligy. Lille podľahli 1:2 (Čavrič).

13:15 - Na Tehelnom poli sa stretnú dve mužstvá s najdlhšou sériou. Kým "belasí" ťahajú päťzápasovú víťaznú v Niké lige, navrátilec medzi elitu prehrali všetkých šesť posledných kôl. 

12:25 - Ako vníma favorita z Bratislavy dočasný kouč nováčika najvyššej súťaže Miroslav Sovič st.? "Je pravdepodobné, že dostanú šancu aj hráči z lavičky. Celkovo si však myslím, že stretnutie vo Francúzsku nám z pohľadu našej prípravy neukázalo vôbec nič. Myslím si, že to budú dva rozdielne zápasy. Kým v európskom pohári mohol Slovan favorita zaskočiť, proti nám bude musieť byť dominantný. V Lille sa snažil vychádzať zo zabezpečenej obrany, prehustiť stred ihriska, ale to určite nebude ich štýl v nedeľu proti nám."

Ostatné výsledky Košíc.
Ostatné výsledky Košíc.Flashscore

11:30 - "Niečo som tam odohral a niečo aj dosiahol. Nominácia do zostavy by ma, samozrejme, potešila. Mužstvu by som chcel pomôcť na trávniku, ale ako som už povedal, ak dostane šancu "Kiri" alebo "Fredy", budem to rešpektovať a budem ich podporovať," cituje webová stránka Košíc brankára Matúša Putnockého, ktorý v Slovane pôsobil v rokoch 2009 až 2014.

10:45 - Naopak, v Skalici panuje spokojnosť. Sériu bez prehry natiahli na tri kolá. "Prvý polčas bol bojovný. Medzišestnástkový futbal. Hneď v úvode sme nevyužili veľkú príležitosť. Po zmene strán sme dali gól, škoda, že sme zápas neuzavreli skôr. Domáci nás prekvapili rozostavením, skúšajú rôzne alternatívy. Víťazstvo sme si ustrážili. Som vďačný za tri body,” netajil radosť lodivod Pavol Majerník.

Flashscore známky pre obe základné zostavy.
Flashscore známky pre obe základné zostavy.Flashscore

10:00 - Vladimír Cifranič po ďalšej prehre na lavičke ViOn-u priznal, že jeho budúcnosť je v rukách vedenia a nebude sa brániť ani prípadnému koncu. "V posledných troch zápasoch pravdy sme získali iba bod a je len na nás, aby sme to zmenili. Určite nikto nie je spokojný. Ani my tréneri, ani hráči, ani vedenie. Musí sa niečo udiať. Nechávam to na vedení klubu, keď príde majiteľ a povie, že dosť, tak dosť.”

Štatistika prehry Moraviec so Skalicou.
Štatistika prehry Moraviec so Skalicou.Flashscore

09:00 - Program 12. kola Niké ligy ukončia dva zápasy na západe. Trenčín od 17:30 privíta Trnavu, zatiaľ čo nováčik z Košíc zavíta na pôdu Slovana.

28. OKTÓBER

19:25 - Zemplínčania predĺžili svoju sériu bez víťazstva na dvanásť kôl. Na Žitnom ostrove nebodovali od 18. augusta 2019. Piaty raz v rade sa domov vracajú s prehrou. V tejto sérii strelili len dva góly a až 11 inkasovali.

"Vyrovnané stretnutie aj napriek tomu, že nás Dunajská Streda strelecky predčila. Počas celého zápasu sme boli nebezpeční, hrali sme aktívne. Náš plán bol získavať lopty v stredovej zóne, no mrzí ma, že v prechodovej fáze sme neboli lepší. Chlapcov však musím pochváliť, že sme v prvom polčase mohli zvrátiť priebeh. Vyrovnali sme a mali ešte jednu veľkú šancu. Nepremenili sme ju a zároveň do druhého polčasu sme zle vstúpili, keď sme po štandardke nešli rýchlejšie do bloku a súper sa výborne trafil. Rozhodli dve excelentné strely spoza pokutového územia. Svoje šance sme nevyužili, no bojovali sme o každú loptu," nadviazal s hodnotením náprotivok Peter Struhár.

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore

19:15 - Dunajská Streda sa po vysokej prehre v Žiline vrátila na víťaznú vlnu, keď si doma poradila s futbalistami Michaloviec. 

"Chceli sme odčiniť zaváhanie z minulého kola. Solídny vstup. Prišiel krásny gól Andzouanu. Z prvej situácie súper vyrovnal, čo nás trochu vyhodilo z rytmu. Po zmene strán sme opäť dobre vstúpili na trávnik, znovu sme viedli. Namiesto toh, aby sme súpera dorazili, sme sa vo finálnej časti dostali do kŕču. Nesprávne sme sa rozhodovali. Hostia hrali sympaticky. Čakali na svoju šancu. Je cenné, že sme to dotiahli k trom bodom," hodnotil na tlačovej konferencii stretnutie Adrián Guľa.

17:10 - Ako Hynek pre klubový web mskzilina.sk prezradil, k dispozícii nemá útočníka Henryho Adda, ktorý si odpykáva trest. Po viróze začal s plným tréningom Tomáš Hubočan. Na svoj debut po návrate domov stále čaká. 

17:05 - Žilinčania chcú skončiť v prvej šestke. Na dostrel ale majú stále čelo tabuľky. "Oproti minulému roku sme ďalej, nevyhli sme sa defenzívnym výkyvom, ale dokážeme dať viac gólov a tým pádom to vybalansovať. Aj v tej defenzíve sa však zlepšujeme. Vďaka tomu je polovica základnej časti taká, aká je a sme tam, kde sme," vyzdvihol taktiež český lodivod Jaroslav Hynek.

Posledné vzájomné merania síl.
Posledné vzájomné merania síl.Flashscore

16:45 - "Ruža" v prvom meraní síl v preboehajúcom ročníku na žlto-zelených nestačila a prehrala 1:3. "Vieme, že Žilina má kvalitu. Majú množstvo kvalitných hráčov a prezentujú sa veľmi kvalitným spôsobom hry. Musíme sa na nich veľmi dobre pripraviť, aby sme ten zápas zvládli, eliminovali ich a vyzdvihli naše silné stránky. Naša úloha je jasná," zdôraznil pre mfkruzomberok.sk Smetana, ktorý doviedol nových zverencov k postupu cez penaltový roztrel v Slovnaft Cupe proti Liptovskému Mikulášu.

16:15 - Premiéra v pozícii hlavného trénera čaká v Niké lige na lavičke Ružomberka Ondřeja Smetanu. Pred pár dňami nahradil Petra Tomka, ktorý sa vrátil do pozície asistenta. 

15:00 - Web fcvion.sk informuje, že po kartovom trete je trénerovi Cifraničovi k dispozícii stredopoliar Denis Duga. Dlhodobo chýbajú Kvocera s Nagym. Po poslednom súboji s Michalovcami sa k nim pridal Matej Moško.

Uplynulé obdobie Zlatých Moraviec pohľadom výsledkov.
Uplynulé obdobie Zlatých Moraviec pohľadom výsledkov.Flashscore

14:05 - Ako ViOn, aj Skalica má za sebou úspešné ťaženie v strede týždňa v Slovenskom pohári. Obaja otáčali nepriaznivé skóre z 0:1 na konečných 2:1. Zlatomoravčania v Malženiciach a Skaličania v Belušej. 

13:55 - Mužstvo zo Záhoria síce cestuje do Zlatých Moraviec s uzdravenou dvojicou Hollý - Haša, ale najnovšie pribudol na listinu zranených Vlasko s Kousalom. V prípade druhého menovaného je problém vážnejší. "Čaká ho dlhodobejšie zranenie, pretože má natrhnuté postranné väzy v kolene. U Jána Vlaska je to členok a dúfame, že pôjde len o krátkodobý výpadok," vyslovil želanie pre mfkskalica.sk tréner Pavol Majerník.

Posledné merania síl.
Posledné merania síl.Flashscore

13:20 - Skaličania neprehrali v dvoch kolách po sebe. Ako s Košicami, aj s Trenčínom si udržali čisté konto. Pod hradom Matúša Čáka získali prvý bod na pôde súpera. V podobnom duchu cestujú aj k Žitave. "Očakávame ťažký zápas plný súbojov. Určite si tam ideme znova pre tri body, ako naposledy na domácom štadióne. Zlatým Moravciam sa teraz síce nedarí získavať body tak, ako by chceli, ale vieme, že nás nečaká nič ľahké. Snažia sa hrať kombinačný a atraktívny futbal,“ prezradil pre klubový web Mário Hollý.

Posledné výsledky tímu zo Záhoria.
Posledné výsledky tímu zo Záhoria.Flashscore

12:30 - Zemplínčania strelili druhý najnižší a inkasovali druhý najvyšší počet gólov spomedzi tímov Niké ligy. Z ôsmich strelených sa trikrát presadil Matúš Marcin. Zverenci Petra Struhára by radi nadviazali na víťazný duel Slovnaft Cupu, keď v týždni uspeli na pôde Nových Zámkov.

12:00 - Michalovce sú spolu so Zlatými Moravcami jediné dva tímy v súťaži, ktoré po 11. kole stále čakajú na prvé víťazstvo. Platí to aj po ich vzájomnom zápase spred týždňa, keď sa na trávniku ViOnu zrodila remíza 2:2.

Ostatné merania síl.
Ostatné merania síl.Flashscore

11:25 - Negatívnu bilanciu ťahajú na Žitnom ostrove Michalovčania. Tí neprehrali v MOL Aréne naposledy 18. augusta 2019, keď remizovali na pôde súpera 1:1.

11:00 - Tréner Adrian Guľa opisuje aktuálnu situáciu v kádri DAC-u. "Rama už trénoval takmer v plnej záťaži s hráčmi, ktorí v stredu nenastúpili alebo nemali plnú minutáž. Verím, že všetko pôjde v takom rytme, aby bol pripravený. Podobná je situácia aj s Konradom Gruszkowskim. Máme vykartovaného Kašu a otázny je Redzic s Niarchosom, ktorí majú drobné šrámy po pohárovom zápase. Záhradník, Gavrič a Urblík nebudú k dispozícii, ale ostatní sú pripravení."

10:00 - Nikéligová sobota odštartuje súbojom medzi Dunajskou Stredou a Michalovcami o 16:30, nasledovať budú zápasy o 18:00. Zlaté Moravce privítajú Skalicu, Ružomberok zase Žilinu.

27. OKTÓBER

20:00 - Mark Assinor nielen svojím šiestim zásahom v sezóne otvoril v 19. minúte skóre horehronského derby, ale zároveň strelil jubilejný 240. gól Podbrezovej v najvyššej súťaži. Ako uvádza klubový web zpfutbal.sk, "Železiari" majú aktuálne na konte 31 gólov, čo je viac ako v celom ročníku 2018/19. Ich zatiaľ najlepší strelecký počin bol 44 presných zásahov z minulej sezóny.

19:45 - To, že remíza je spravodlivá, kvitoval aj domáci lodivod Roman Skuhravý. Toho nepotešil výkon svojich zverencov. "Vždy hodnotím zápas podľa toho, čo sa reálne deje na ihrisku. Dneska sme nehrali náš najlepší futbal. Samozrejme vďaka kvalite súpera. V závere sme si nechali otočiť duel a po zmene strán sme nenašli už kvalitu na to, aby sme si ho zobrali naspäť. Bod je spravodlivý. Ideme ďalej. Musíme byť pokorní. Každý bod sa počíta, dnes sme na viac nemali."

Štatistika horehronského derby.
Štatistika horehronského derby.Flashscore

19:35 - Bodovú premiéru na lavičke hostí zaznamenal v pozícii hlavného trénera Mário Auxt, ktorý vedie celok po odchode trénera Michala Ščasného. "Diváci videli dobrý zápas, s gólmi. Hlavne v prvom polčase sme využili brejkové situácie a presadili sa gólovo. Na druhej strane tie, ktoré sme inkasovali, nás môžu mrzieť, pretože boli lacnejšie. Domácich sme nepúšťali do šancí, čo bol zámer. Remíza je spravodlivá."

Flashscore známky pre obe základné zostavy.
Flashscore známky pre obe základné zostavy.Flashscore

19:25 - Horehronské derby víťaza nespoznalo. Banskobystričania zabudli na prvé kolo nového ročníka a vysokú prehru. So "Železiarmi" boli efektívni a siahali aj na tri body. Po zmene strán vyrovnal na konečných 2:2 domáci Galčík.

17:00 - "Mám k Banskej Bystrici rešpekt, majú skúsené mužstvo, ktoré má svoju hernú tvár. Dávam pred nimi klobúk dole za to, ako sa po prvom zápase skonsolidovali a predvádzajú výborné výkony. Vonku sú lepší ako doma. Majú výborných brejkových hráčov, kľúčová postava je, samozrejme, Polievka,“ reagoval pred výkopm lodivod domácich Roman Skuhravý

Posledné výsledky
Posledné výsledky Flashscore

16:15 - Podbrezová absolvovala podľa svojho klubového webu v najvyššej súťaži doposiaľ 26 piatkových zápasov, tentoraz pôjde o štrnásty domáci. Desaťkrát vyhrala, deväťkrát remizovala a v siedmich prípadoch prehrala. Proti Dukle odohrali "Železiari" v piatok hneď štyri stretnutia s tromi výhrami, jednou remízou a celkovým skóre 12:5. Spoločne s Ružomberkom je to v daný deň týždňa ich najčastejší súper.

15:35 - Mário Auxt prezradil očakávania od svojho debutu v pozícii hlavného trénera na lavičke Dukly. "V podstate sa nič veľmi nezmenilo, akurát mám väčšiu zodpovednosť a trochu iné kompetencie. Ale ideme ďalej, pracujeme ako doteraz a chceme naplniť ciele, ktoré sme si pred sezónou dali. Vieme, že nás čaká súper, ktorý má naozaj prepracovaný systém a vie, čo chce hrať. Chceme sa čo najlepšie pripraviť a ukázať našu silu," prezradil pr

Posledné vystúpenia Banskej Bystrice.
Posledné vystúpenia Banskej Bystrice.Flashscore

e web mfkdukla.sk

 

14:00 - Duklu dnes premiérovo povedie ako hlavný tréner Mário Auxt. Doterajší asistent sa posunul v hierarchii po tom, ako sa vedenie klubu dohodlo s Michalom Ščasným na predčasnom ukončení spolupráce pre jeho ponuku zo zahraničia. Auxt v minulosti viedol aj žiakov či B-tím Podbrezovej.

13:00 - Títo súperi sa dnes stretnú štvrtýkrát v roku 2023. V každom z doterajších troch

vystúpení obaja skórovali aspoň raz. V otváracom stretnutí nového ročníka Niké ligy triumfovala Podbrezová na Štiavničkách 4:1, hoci inkasovala ako prvá.

Ostatné vzájomné merania síl.
Ostatné vzájomné merania síl.Flashscore

12:15 - Kluby odohrali v najvyššej súťaži osem vzájomných zápasov. Podbrezová vyhrala

štyrikrát, Dukla dvakrát a dva duely sa skončili remízou. V stretnutiach, v ktorých boli "Železiari" domácim mužstvom, je bilancia 2-1-1 z ich pohľadu.

11:35 - Odvetnú časť základnej časti otvorí Podbrezová a Banská Bystrica, ktoré sú najbližšie dve mestá na súčasnej mape Niké ligy (vzdušnou čiarou necelých 30 km).

10:00 - Obranca Matej Grešák predlžil zmluvu s FK Železiarne Podbrezová: "Je to ocenenie jeho dlhodobých výkonov. Zmluva, ktorú u nás mal, nás netlačila k tomu, aby sme ju predlžovali, ale na základe výkonov sme sa rozhodli ho oceniť a zlepšiť mu podmienky, pretože si to zaslúži. Je to jeden z lídrov, tešíme sa z toho. Prajeme mu hlavne veľa zdravia, aby mu vydržala forma a aby svojimi výkonmi pomáhal k napĺňaniu našich cieľov," povedal pre klubový web generálny manažér Miroslav Poliaček.

09:30 - Pre Mateja Moška zostane 11. kolo Niké ligy ešte dlho v pamäti. Respektíve, nie tak úplne celý súboj. Záver stretnutia s Michalovcami si pre silný otras mozgu nepamätá. Našťastie, krčnú chrbticu poškodenú nemá. Odniesla si to jeho hlava. Časový rámec návratu? Minimálne mesiac a následne sa uvidí podľa vývoja. Viac v článku.

09:00 - Počas týždňa prišlo k viacerým zmenám na trénerských postoch. Zlú formu nováčika z Košíc si odskákal Anton Šoltís, dočasne povedie mužstvo Miroslav Sovič. Z Banskej Bystrici odchádza Michal Ščasný, prijal lepšiu ponuku zo zahraničia. Novým lodivodom Ružomberka sa stal Čech Ondřej Smetana. Doterajší kouč Peter Tomko bude pôsobiť na pozícii jeho asistenta.

08:30 - Do 12. kola vstupuje Podbrezová ako tím s najlepšou ofenzívou v súťaži, strelila 29 gólov. O jeden menej má Žilina a cez dvadsať sa dostala už iba Banská Bystrica (21). Na opačnom póle sú Košice s 25 inkasovanými zásahmi, nasledujú Michalovce (21) a Zlaté Moravce (20).

Štatistiky Petra Kováčika v doterajšom priebehu ligového ročníka.
Štatistiky Petra Kováčika v doterajšom priebehu ligového ročníka.Flashscore

08:00 - Na čele tabuľky strelcov sa momentálne nachádzajú dvaja sedemgóloví hráči: Róbert Polievka a Dávid Ďuriš. Päťkrát sa presadili Peter Kováčik, Mark Assinor, Henry Addo a Njegoš Kupusovič. Nasleduje štvorgólová šestica Barseghjan, Michal Ďuriš, Arevalo, Rymarenko, Ibrahim a Mondek.

Medzi asistenciami dominujú Kováčik a Mário Sauer, zhodne s piatimi. Štyri má na konte Matúš Kmeť. V súčte sú najproduktívnejší Polievka (7+3) s Kováčikom (5+5). Brankár Vozinha ako jediný udržal čisté konto v piatich prípadoch, o jedno menej zaknihoval Richard Ludha.

Štatistiky Róberta Polievku v doterajšom priebehu ligového ročníka.
Štatistiky Róberta Polievku v doterajšom priebehu ligového ročníka.Flashscore

07:30 - Aj keď sa Niké liga hrala naposledy v nedeľu, tak počas týždňa každý z dvanástich účastníkov nastúpil na jedno stretnutie. Slovan prehral na pôde OSC Lille v základnej skupine Konferenčnej ligy, Trnava nestačila na dánsky Nordsjaelland. Ostatné celky bojovali v 4. kole Slovenského pohára, odkiaľ hladko postúpila Podbrezová, ktorá zdolala Trebišov 9:0.

Ďalej idú aj Ružomberok, Skalica, Michalovce, Zlaté Moravce, Žilina, Košice či Dunajská Streda, ale Trenčín na penalty veľmi prekvapivo vypadol s Devínskou Novou Vsou a Banská Bystrica podľahla Pohroniu. Žreb osemfinále sa uskutoční v piatok o 13:00.

Výsledky predošlého 11. kola Niké ligy.
Výsledky predošlého 11. kola Niké ligy.Flashscore

07:00 - Kolo číslo jedenásť prinieslo kvalitné individuálne výkony, z ktorých sme pre vás vytvorili ideálnu jedenástku jednotlivcov z Niké ligy. Viac v článku.

06:30 - Minulý víkend nastala zmena na čele tabuľky, kde sa dostal Slovan Bratislava - ten má 23 bodov zhodne ako druhý Trenčín, majster má však duel k dobru. Tretia Podbrezová a štvrtá Žilina získali po 22 bodov, čo hovorí o veľkej vyrovnanosti doterajšieho priebehu. Piata Banská Bystrica a šiesta Trnava si celkovo pripísali po 18 bodov, siedma Dunajská Streda ich má len o jeden menej. Predposledné Michalovce a posledné Zlaté Moravce naďalej čakajú na prvé víťazstvo.

06:00 - Pred nami je ďalšie kolo Niké ligy. Opäť vás vítame pri pravidelnom trackeri. Tradične si v ňom počas víkendu budete môcť prečítať najnovšie správy, ktoré hýbu najvyššou slovenskou súťažou. K predchádzajúcemu kolu sa môžete vrátiť pohľadom cez udalosti.

Tabuľka Niké ligy pred štartom 12. kola.
Tabuľka Niké ligy pred štartom 12. kola.Flashscore