Gólový pôst ukončil Benzema po 55 sekundách. Vylúčený Ronaldo a Al Nassr je bez finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gólový pôst ukončil Benzema po 55 sekundách. Vylúčený Ronaldo a Al Nassr je bez finále

Aktualizované
Benzema sa konečne strelecky presadil.
Benzema sa konečne strelecky presadil.Profimedia
Hviezdny francúzsky útočník Karim Benzema (36) strelil svoj prvý gól v tomto roku v Saudskej Arábii. Držiteľ Zlatej lopty z roku 2022 strelil v semifinále miestneho Superpohára najrýchlejší gól v histórii súťaže už po 55 sekundách. Al Ittihad aj jeho zásluhou vyhral nad Al Wehda 2:1. Vo štvrtkovom finále sa Benzemov tím stretne s Al Hilal, ktorý porazil rovnakým výsledkom Al Nassr s Cristianom Ronaldom (39). Portugalčan videl v 85. minúte červenú kartu.

Al Ittihad - Al Wehda 2:1

Benzema, ktorý minulé leto opustil Real Madrid a zamieril za lukratívnym angažmánom do Saudskej Arábie, sa v poslednom čase herne trápi. Od začiatku roka odohral len sedem zápasov a medzi strelcami sa ocitol prvýkrát od polovice decembra.

Benzema a jeho čísla.
Benzema a jeho čísla.Flashscore

Al Hilal - Al Nassr 2:1

Naopak ďalšia bývalá hviezda Realu a päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Ronaldo je s 29 gólmi najlepším strelcom saudskej ligy. Portugalský kanonier sa však nedostal do finále Superpohára. Zápas navyše nedohral, keď v závere videl červenú kartu po tom, čo sa ťahal o loptu so súperom, ktorý spadol na zem. Sadio Mané len zmiernil prehru Al-Nassr v deviatej minúte nadstaveného času.