Chromiak s 15. gólom v sezóne AHL, Studenič asistoval. Mišiakov debut, Regenda nehral

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Chromiak s 15. gólom v sezóne AHL, Studenič asistoval. Mišiakov debut, Regenda nehral
Martin Chromiak (vpravo) po potýčke s Ryanom Sandelinom.
Martin Chromiak (vpravo) po potýčke s Ryanom Sandelinom.Profimedia
Slovenský hokejista Martin Chromiak (21) sa strelecky presadil v nočnom zápase nižšej zámorskej súťaže AHL. Gól útočníka spod Tatier však k víťazstvu Ontariu nepomohol. Bodoval aj Marián Studenič (25), ale neuspela ani jeho Coachella Valley.

Colorado - Ontario 6:3

Chromiak skóroval v 38. minúte a upravil na 3:5. Slovenský krídelník dosiahol v záverečnom stretnutí základnej časti svoj 15. presný zásah v sezóne a vyrovnal si maximum z minulej sezóny. V tomto ročníku nastúpil v 70 dueloch a získal celkovo 32 bodov (15+17). Ontario si v 1. kole play-off zmeria sily s Bakersfieldom Condors.

Coachella Valley - San Diego 3:4 sn

Studenič bodoval v druhom stretnutí za sebou, keď asistoval na vyrovnávajúci zásah v oslabení, pričom Firebirds prehrávali od 11. minúty 0:3. So 44 bodmi (15+29) zo 64 meraní síl sa stal najproduktívnejším Slovákom v základnej časti. Coachellu Valley čaká vo vyraďovacej časti lepší z dvojice Colorado Eagles/Abbotsford Canucks.

Na strane hostí chýbal v záverečnom dueli útočník Pavol Regenda, ktorý dostal voľno. Dvadsaťtriročný krídelník absolvoval v tomto ročníku AHL 54 stretnutí a zaznamenal 34 bodov za 19 gólov a 15 asistencií, na päť zápasov bez bodu nastúpil v NHL. Očakáva sa, že rodák z Michaloviec posilní Slovensko na majstrovstvách sveta v Česku. 

Chicago - Rockford 2:3 pp

Premiéru v AHL má za sebou Martin Mišiak. Predstavil sa v drese Rockfordu IceHogs, ktorý je farmou klubu NHL Chicago Blackhawks. Mišiak nastúpil v tretej formácii a vyslal jednu strelu na bránku. Jeho tím zvíťazil nad Chicagom Wolves 3:2 po predĺžení. Súperom Rockfordu v play-off bude Grand Rapids Griffins.

Program play-off AHL