Nemcov návrat na ľad doplnený asistenciou. Víťazne Pospíšil, Studenič s dvomi bodmi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nemcov návrat na ľad doplnený asistenciou. Víťazne Pospíšil, Studenič s dvomi bodmi

Nemec sa vrátil na klziská a stihol aj asistovať.
Nemec sa vrátil na klziská a stihol aj asistovať.@UticaComets
Štyria slovenskí hokejisti bodovali počas noci v nižšej AHL, potešil predovšetkým návrat na klziská dvojky draftu NHL z roku 2022.

Calgary - Colorado 2:1

Útočník Martin Pospíšil asistoval na víťazný zásah Wranglers, čím si pripísal piaty kanadský bod v prebiehajúcej sezóne. Celkovo má v štatistikách bodov päť (3+2), lepšie je na tom zo Slovákov v AHL iba Pavol Regenda (6 bodov, 5+1).

Utica - Rochester 4:5

Obranca Šimon Nemec sa po dvojtýždňovom zranení vrátil do zostavy Uticy, v druhom stretnutí ročníka si pripísal prvý bod za asistenciu. Comets aj vďaka nemu znížili na 4:5, no pred vlastnými divákmi súboj do predĺženia nedotiahli.

Chicago - Cleveland 3:7

Bodoval aj ďalší slovenský bek. Samuel Kňažko si odbil debut v zostave Monsters v prebiehajúcej sezóne, tešil sa z triumfu a aj on si pripísal asistenciu.

San Jose - Coachella 2:8

Dvojbodový zápis má z noci na konte Marián Studenič. Útočník Coachelly prv prihrával na zásah v presilovke a potom sám rozvlnil sieť za brankárom San Jose, keď zvyšoval na 6:0. Pozornosť však pútal jeho spoluhráč a kapitán Firebirds Max McCormick s bilanciou 2+3.