Premiérový gól Kňažka v sezóne, presadil sa aj Sýkora. Regenda a Demek s asistenciami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Premiérový gól Kňažka v sezóne, presadil sa aj Sýkora. Regenda a Demek s asistenciami

Kňažko sa dočkal prvého zásahu sezóny.
Kňažko sa dočkal prvého zásahu sezóny.Profimedia
V noci na sobotu bodovali v zámorskej AHL štyria Slováci. Adam Sýkora (19) skóroval za Hartford a Samuel Kňažko (21) si pripísal presný zásah v drese Clevelandu. Po asistencii mali Pavol Regenda (24) a Jakub Demek (20).

Hartford - Bridgeport 4:1

Tím zo štvrtého miesta Atlantickej divízie AHL privítal posledné mužstvo tabuľky. Sýkora prispel k triumfu na domácom ľade gólom, ktorým uzavrel skóre stretnutia. Presadil sa v závere do prázdnej bránky a bodoval tretíkrát za sebou. Od začiatku nováčikovskej sezóny zaznamenal v 38 dueloch 19 bodov za 6 presných zásahov a 13 asistencií. 

Cleveland - Charlotte 3:4 pp

Domáci káder Monsters sa v Severnej divízii preťahuje o prvé miesto s tímom Syracuse. Tentoraz Kňažko so spoluhráčmi získali iba bod a slovenský obranca k tomu prispel gólom, keď zvýšil na 2:0. Výrazne mu k tomu dopomohol nešťastný teč obrancu súpera. V 26. zápase aktuálneho ročníka to bol pre mladého Slováka premiérový presný zásah, celkovo má na svojom konte šesť kanadských bodov.

Regenda zaznamenal so svojím tímom triumf 5:0 na ľade Calgary Wranglers. Bodoval v šiestom z predchádzajúcich siedmich duelov, celkovo má z 29 predstavení 21 bodov (15+6). Demek asistoval Danielovi D'Amatovi pri góle na 2:3 v zápase, ktorý jeho mužstvo vyhralo po samostatných nájazdoch. V 41 stretnutiach nováčikovského ročníka bodoval 13-krát, z toho štyri body získal v predchádzajúcich troch súbojoch.