Šikovný teč a parádne sólo znamenali dva góly Kelemena, Regenda skóroval tretíkrát v rade

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Šikovný teč a parádne sólo znamenali dva góly Kelemena, Regenda skóroval tretíkrát v rade
Regenda opäť predviedol čuch strelca.
Regenda opäť predviedol čuch strelca.Profimedia
Miloš Kelemen (24) sa v AHL stal dôležitou postavou výhry svojho Tucsonu, ktorému pomohol dvomi ukážkovými zásahmi. Inštinkt kanoniera znovu potvrdil Pavol Regenda (24) a z posledných troch duelov vo farbách San Diega má bilanciu 4+1.

Tucson - Ontario 5:4

Domáci Roadrunners naďalej bojujú o čelo Pacifickej divízie AHL. V naplnení svojho cieľa im proti tímu Reign výrazne pomohli dva presné zásahy Kelemena. Na súpiske súpera figuroval Martin Chromiak, ktorý si po hetrikovom vystúpení aj s jednou asistenciou tentoraz kanadské body nepripísal.

Prvýkrát sa na zápasovú listinu strelcov Kelemen zapísal v 16. minúte, keď využil súhru spoluhráčov a pred bránkou sa prezentoval šikovným tečovaním strely. Druhý gólový zápis pridal v 37. minúte, puk si prevzal v obrannom pásme, prekorčuľoval s ním až do ofenzívnej tretiny ihriska a nechytateľne zakončil. Pre slovenského reprezentanta to boli sezónne góly s poradovými číslami deväť a desať.

Pavol Regenda sa po pauze vynútenej zranením dostáva do streleckej formy. Po trefe do siete Abbotsfordu a dvoch góloch proti Iowe Wild sa presadil aj v okamžitej odvete s týmto súperom. V 11. minúte si opäť našiel správny priestor na dorážku a zvyšoval na 2:0. Jeho San Diego napokon zaknihovalo triumf 7:4. Gulls však vo svojej divízii ostávajú naďalej predposlední.

V rámci AHL si kanadské štatistiky jemne vylepšil Marián Studenič, ktorý si pri výhre Coachelly 5:1 nad Texasom Stars pripísal jednu gólovú prihrávku. V OHL sa Ondrej Molnár prezentoval úspešným samostatným nájazdom, ktorým pomohol k víťazstvu Erie Otters nad London Knights.