Ďalogovi je v Komete dobre, v Brne podpísal nový kontrakt

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ďalogovi je v Komete dobre, v Brne podpísal nový kontrakt
Marek Ďaloga je oporou tímu.
Marek Ďaloga je oporou tímu.Profimedia
Slovenský hokejový obranca Marek Ďaloga (34) bude aj naďalej hrať za Kometu Brno, s ktorou predĺžil zmluvu o jeden rok do konca ročníka 2024/25. Ďaloga hrá v Brne už tretiu sezónu, do Komety zamieril v roku 2021 z Pardubíc.

V tejto sezóne si Ďaloga v 26 zápasoch pripísal deväť bodov za deväť asistencií. "Ahojte Komeťáci, chcel by som vám popriať veselé Vianoce a šťastný nový rok a chcel by som vám povedať novinku. S Kometou som podpísal zmluvu na ďalšiu sezónu, takže sa budeme vidieť aj naďalej. Teším sa na to a majte sa pekne," uviedol Ďaloga vo videu na sociálnych sieťach klubu.

Rodák zo Zvolena hrával v českej extralige aj za Spartu Praha. Medzi českou elitou pôsobí už deviatu sezónu, v 367 dueloch nazbieral 118 bodov za 31 gólov a 87 asistencií. Účastník šiestich majstrovstiev sveta a dvoch olympijských hier hral aj v slovenskej extralige v rodnom Zvolene a Spišskej Novej Vsi, v KHL v Kazani, Slovane Bratislava, Kunlune a Diname Riga, ako aj vo Švédsku v tíme Mora IK.

Kometa pozná aj ďalšie meno, ktoré bude súčasťou defenzívy až do záveru ročníka 2025/2026. Kanaďan Rhett Holland totiž predĺžil zmluvu o dva roky. Holland prišiel do Brna v januári 2021 z Pardubíc, v tejto sezóne nastúpil za Kometu do 27 stretnutí bez bodového zisku. Celkovo má rodák z Calgary na konte 319 zápasov v extralige s bilanciou 11 gólov a 31 asistencií.