Dva góly Okuliara na body nestačili. K výhram pomohli Marcinko, Konrád či Čerešňák

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dva góly Okuliara na body nestačili. K výhram pomohli Marcinko, Konrád či Čerešňák

Okuliar získal tri body, ale nie do tabuľky tímov.
Okuliar získal tri body, ale nie do tabuľky tímov.Profimedia
Hokejisti Pardubíc si v zápase 15. kola českej Extraligy poradili s Kladnom, ktoré zdolali hladko 6:2. Prestrelku v Liberci vyhrali domáci hráči, Sparta porazila Třinec po predĺžení. Darilo sa opäť aj slovenským hokejistom.

K víťazstvu Dynama prispel jednou asistenciou obranca Čerešňák. Jeho krajan Oliver Okuliar strelil za Mountfield dva góly a pridal aj prihrávku, ale na body to nestačilo. Slovenský reprezentant je s dvanástimi presnými zásahmi najlepším strelcom súťaže. Libor Hudáček dvakrát asistoval a Marko Daňo sa raz presadil, no Třinec odviezol z ľadu Sparty len bod za prehru po predĺžení.

Tomáš Marcinko gólom prispel k výhre Brna nad Karlovými Varmi, zatiaľ čo Silvester Kusko sa presadil pri výhre Olomouca, v ktorého bránke stál Branislav Konrád. Pavol Skalický po prihrávke Lantošiho otvoril skóre zápasu v Mladej Boleslavi, ale nakoniec sa tešili Vítkovice. Na víťazný zásah prihrával obranca Juraj Mikuš. Litvínov s Tomekom v bránke prehral druhý raz z posledných troch duelov, na ľade Plzne mal jednu asistenciu domáci Holešinský.

Výsledky 15. kola českej Extraligy:

Kladno - Pardubice 2:6

Liberec - Mountfield HK 5:4

Sparta Praha - Třinec 3:2 pp

Kometa Brno - Karlovy Vary 3:0

Olomouc - České Budejovice 5:2

Mladá Boleslav - Vítkovice 2:3

Plzeň - Litvínov 5:2