Pánik hneď po výmene proti bývalému klubu. Odmakali sme skvelý zápas, zhodnotil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pánik hneď po výmene proti bývalému klubu. Odmakali sme skvelý zápas, zhodnotil

Počas týždňa zmenili dresy Pánik aj Cienciala.
Počas týždňa zmenili dresy Pánik aj Cienciala.Profimedia
Útočník Richard Pánik (32), ktorý bol v piatok súčasťou výmeny medzi Pardubicami a Třincom, dnes odohral špeciálny zápas. Proti svojim nedávnym kolegom si pripísal prvý štart za nový tím a po dueli mohol byť spokojnejší - Dynamo vyhralo 5:3.

Pardubice - Třinec 5:3

Pánik po zápase novinárom povedal: "Výmenu som už zažil aj skôr, ale nikdy som hneď nehral proti bývalým spoluhráčom. Bolo to zaujímavé, hlavne že sme vyhrali. Odmakali sme skvelý zápas." Pri premiére ho tréner Marek Zadina zaradil do prvého útoku po boku Lukáša Sedláka a Tomáša Hyku.

"Budem sa snažiť hrať svoju hru, forčekovať a vyhrávať puky pre chlapcov. Myslím si, že na prvý súboj to bolo fajn. Mali sme niekoľko šancí, škoda, že to tam nepadlo, mohlo to byť ešte uvoľnenejšie," dodal slovenský útočník.

Pánik pred touto sezónou povedal, že do Česka prišiel s cieľom získať titul. "Keď sa teraz riešil trejd, tak Pardubice boli moja prvá možnosť. Bol som rád, že aj z druhej strany bol záujem. Som tu a teším sa na ďalšie stretnutia," poznamenal.

S "oceliarmi" sa rozlúčil bez zlej krvi. "Bolo tam viac faktorov, rozišli sme sa v dobrom. Na Třinec nemám žiadne zlé slovo, vyrastal som tam. Mám pekné spomienky," povedal hokejista so skúsenosťami z NHL.