Zvolen zdolal Spišskú Novú Ves, v sérii je stále všetko otvorené

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zvolen zdolal Spišskú Novú Ves, v sérii je stále všetko otvorené

Zvolenčania bojujú ďalej.
Zvolenčania bojujú ďalej.Profimedia
Hokejisti HKM Zvolen zvíťazili vo štvrtom semifinálovom zápase play-off Tipos Extraligy na ľade HK GROTTO Spišská Nová Ves 3:1. V sérii hranej na štyri víťazné zápasy vyrovnali stav na 2:2.

HK GROTTO Spišská Nová Ves - HKM Zvolen 1:3 (1:2, 0:1, 0:0)

Góly: 13. Belluš (Majdan, Verbeek) - 3. Stupka (Turnbull, Fekiač), 19. Messner (Zuzin, Huntebrinker), 22. Mudrák (Viedenský). Rozhodovali: Snášel, Korba - Bogdaň, Gegáň, vylúčení: 4:7 na 2 min., presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0.

/stav série: 2:2/

Hostia nastúpili s cieľom vyrovnať stav série a tieto zámery začali napĺňať od 3. minúty, keď sa gólovo presadil nepokrytý Stupka - 0:1. V 13. minúte vyrovnal Belluš, ktorý sa presadil v presilovke a dosiahol svoj prvý gól v drese Spišskej Novej Vsi. Ešte do prestávky však Zvolenčania získali späť tesný náskok, keď sa po Zuzinovej akcii presadil Messner - 1:2.

Dôležitý zásah na 1:3 strelili hostia už dve minúty po prestávke po tom, čo obranca Mudrák vyťažil zo zakrytého výhľadu brankára Melicherčíka. Domáci sa snažili o kontaktný gól, ale obrana hostí ich nepúšťala do nebezpečných situácií. Piaty duel je na programe v nedeľu vo Zvolene.