Neuznaný zásah Tatara, Devils dochádza dych. Kelemen s najhoršou štatistikou duelu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Neuznaný zásah Tatara, Devils dochádza dych. Kelemen s najhoršou štatistikou duelu
Tatar v rozhovore s arbitrom po neuznanom góle.
Tatar v rozhovore s arbitrom po neuznanom góle.Profimedia
Kanadsko-americká NHL priniesla v noci z pondelka na utorok šesť zápasov s dvomi Slovákmi. Ani jeden z nich sa neradoval z výhry, ich celky zhodne inkasovali päť gólov.

New York Islanders - New Jersey Devils 5:1

Tomáša Tatara a New Jersey nezachytila najlepšia forma v závere marca. Devils prehrali šiesty duel z ostatných ôsmich, respektíve tretí z posledných štyroch. Tentokrát boli nad ich sily Islanders, za ktorých vyčnieval trojbodový Kyle Palmieri s dvomi gólmi a jednou asistenciou.

Slovenský útočník bol pri zmenách v zostave preradený do tretej formácie, napriek tomu dostal solídny priestor na ľade - 17:05 minúty. Zo stretnutia odchádzal s mínuskou, jednou strelou na bránku a hitom. V štatistikách mu mohol svietiť gól z tretej tretiny, ktorý ale rozhodcovia neuznali pre kopnutie do puku. Domáci gólman Iľja Sorokin ukončil meranie síl s úspešnosťou zákrokov 96,8 %.

Minnesota Wild - Seattle Kraken 5:1

V Minnesote lietali šiltovky, čo je neklamný znak hetriku. Šou si pre seba ukradol Matthew Boldy, ktorý zlomil nádeje Seattlu na bodový zisk. Američan postupne zvyšoval náskok Wild na 2:0, 3:0 a 4:0. S ešte lepšou bilanciou úspešnosti zásahov (97,2 %) odišiel domov veterán Marc-André Fleury, ktorý zastavil 35 z 36 striel súpera.

Arizona Coyotes - Edmonton Oilers 4:5

Miloš Kelemen pokračuje vo svojej ceste v NHL, keď si na konto pripísal siedmy duel v profilige. Víťaznú príchuť ale nemal, Arizona podľahla Edmontonu tesne 4:5. Za Coyotes dominoval Lawson Crouse s tromi asistenciami či dvojgólová dvojica Barrett Hayton a Matias Maccelli. O výhre Oilers rozhodol v čase 52:05 trefou v presilovke Ryan Nugent-Hopkins. Connor McDavid zaknihoval iba jednu prihrávku.

S mínusovým bodom odchádzal z ľadu Kelemen. Slovenský krídelník bol opäť zaradený do štvrtej formácie, dvakrát zakončil a pridal jeden hit. Odohral štyri minúty a jednu sekundu (najmenej z celého tímu).

Buffalo Sabres - Montreal Canadiens 3:4 sn

Ottawa Senators - Florida Panthers 5:2

Anaheim Ducks - Colorado Avalanche 1:5