New Jersey a Nemec si v boji o play-off nepomohli, Regenda odohral piaty duel sezóny

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
New Jersey a Nemec si v boji o play-off nepomohli, Regenda odohral piaty duel sezóny
Regenda sa ďalšej výhry nedočkal.
Regenda sa ďalšej výhry nedočkal.Profimedia
Do ostrých bojov zámorskej profiligy sa zapojila dvojica zástupcov slovenského hokeja. Šimon Nemec (20) so svojím New Jersey neuspel na ľade úradujúceho majstra. Pavol Regenda (24) sa opäť predstavil vo farbách Anaheimu, z výhry sa taktiež neradoval.

Vegas - New Jersey 3:1

Obhajcovia Stanley Cupu z Vegas hostili druhé tohtosezónne stretnutie s Devils. V tom prvom nebola núdza o presné zásahy a káder z New Jersey vyhral 6:5 po predĺžení. V spomínanom zápase si vtedy Šimon Nemec ako člen prvej obrany pripísal dve asistencie.

Tentoraz sa slovenský obranca predstavil v tretej defenzívnej dvojici po boku Brendana Smitha. Odohral 21:07 min, kanadské štatistiky si nevylepšil. Po 11-gólovej prestrelke si oba celky medzi sebou rozdelili štyri trefy, všetky padli v poslednej tretine a o tri z nich sa postarali domáci hokejisti. Golden Knights týmto triumfom poskočili na siedmu priečku Západnej konferencie, hostí čaká tuhý boj o play-off.

St. Louis - Anaheim 4:2

Po troch víťazstvách v rade privítali Blues na svojom ľade trápiaci sa tím Ducks. Hostia predtým prehrali päť súbojov po sebe a ďalší neúspech si odniesli aj zo St. Louis. Rovnako ako vo Vegas, tak aj tu sa o všetkom podstatnom rozhodlo v záverečnom dejstve, ktoré hostitelia vyhrali 3:1.

V tretej útočnej formácii Anaheimu naskakoval Pavol Regenda. V piatom vystúpení aktuálneho ročníka NHL si bez individuálneho bodového zisku odkrútil 10:40 min. Obe mužstvá našli vo svojich radoch dvojgólových strelcov, boli nimi Robert Thomas a Troy Terry. Najproduktívnejším protagonistom sa však s tromi asistenciami stal Pavel Bučnevič. Domáci celok si pýta miesto medzi najlepšou osmičkou západu, Ducks sú so ziskom 49 bodov až na 14. mieste.

Ďalšie výsledky:

NY Rangers - NY Islanders 5:2

Chicago - San Jose 5:2

Columbus - Winnipeg 1:6

Ottawa - Carolina 2:7

Pittsburgh - Detroit 6:3