Pospíšil opäť bodoval, jeho krajan zostal na tribúne. Hertl dokonal obrat obhajcov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Pospíšil opäť bodoval, jeho krajan zostal na tribúne. Hertl dokonal obrat obhajcov
Pospíšil v momente po hite na Guenthera.
Pospíšil v momente po hite na Guenthera.Profimedia
V štyroch nočných zápasoch bol zo Slovákov v akcii iba Martin Pospíšil (24), ktorý bodoval druhý raz po sebe a tešil sa z víťazstva. Tomáš Tatar (33) sa po tom, čo v sobotu asistoval na jediný zásah Seattlu proti Dallasu, opäť ocitol iba na tribúne. Kraken podľahli St. Louis 1:4.

Calgary - Arizona 6:5

Jedenásťgólovú prestrelku videli diváci v Scotiabank Saddledome, v ktorom Calgary prehrávalo 0:2 i 3:5, ale nakoniec doma vyhralo. Veľký podiel na tom má Nazem Kadri s dvomi zásahmi a asistenciou, bilanciu 1+1 zaknihoval Andrei Kuzmenko. Oba tímy už niekoľko týždňov nemali šancu na play-off.

Pospíšil si okrem asistencie na úvodnú trefu Flames zapísal do štatistík plusový bod, štyri strely i šesť hitov počas 12:31 minúty na ľade. Svojmu tímu narobil nepríjemnosti, keď bol 45 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času vylúčený za hákovanie, Arizona však súboj do predĺženia neposlala.

Pozornosť narobil jeho bodyček za striedačkami na dvojgólového Dylana Guenthera, ktorý nechcel nechať len tak Liam O'Brien. K bitke či oplácaniu nateraz neprišlo.

Vegas - Colorado 4:3 pp

Zdalo sa, že Colorado zareagovalo na domáci debakel 0:7 s Winnipegom ideálne, keď v polovici stretnutia viedlo na ľade obhajcu Stanley Cupu 3:0, lenže nakoniec nezvíťazilo.

Hráči Vegas v záverečnej perióde strelili tri góly, vrátane dvoch od Williama Karlssona, a poslali súboj do predĺženia. V ňom po 83 sekundách rozhodol o triumfe Golden Knights Čech Tomáš Hertl.  

Avalanche čaká už iba jeden zápas v základnej časti, vo vyraďovačke bude čeliť už spomínaným Jets. Vegas je štvrté v Pacifickej divízii o bod za Los Angeles, oba celky odohrajú ešte dve merania síl. 

Ďalšie zápasy: 

St. Louis - Seattle 4:1

Chicago - Carolina 2:4