Štyri góly Devils za necelých šesť minút nestačili, z výhry sa tešil Fehérváry

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Štyri góly Devils za necelých šesť minút nestačili, z výhry sa tešil Fehérváry
McMichael sa postaral o víťazný zásah.
McMichael sa postaral o víťazný zásah.Profimedia
Z nabitého programu NHL ubudol tentoraz iba jediný stret. New Jersey znova potvrdilo, že jeho tohtosezónne predstavenia fanúšikov nenudia. Body do tabuľky si ale pripisoval protivník z Washingtonu.

New Jersey - Washington 4:6

V Prudential Center privítali Devils pred viac ako 16-tisíc divákmi súpera z hlavného mesta USA. Domáci opäť deklarovali, že v tomto ročníku majú povesť mužstva, ktorého duely ponúkajú množstvo presných zásahov. Z doterajších piatich vystúpení padlo v ich zápasoch štyrikrát po sedem gólov a raz až deväť. Proti Capitals to bolo dokonca o jeden viac.

Hostia prichádzali na ľad oponenta s tromi prehrami v rade, no prvá tretina vyzerala tak, že túto nelichotivú šnúru pretrhnú. Úvodnú časť vyhral Washington 3:0. Prostredná perióda však priniesla štyri gólové momenty hostiteľa v rozmedzí päť a pol minúty. Devils teda predviedli ukážkovo rýchly obrat skóre.

Vstup do poslednej 20-minútovky ale vyšiel hosťom, Strome vyrovnal na 4:4 po 18 sekundách a o dve minúty ich dostal do vedenia McMichael. Neskôr sa ukázalo, že práve toto bola rozhodujúca chvíľa súboja. Pred koncom ešte do prázdnej bránky spečatil triumf Capitals hviezdny kapitán Ovečkin.

V domácom drese sa ďalším viacbodovým predstavením blysli Jack Hughes s tromi asistenciami a Tyler Toffoli s bilanciou 2+1. Na body to ale nestačilo, Washington zaknihoval druhý úspech v aktuálnej sezóne. Martin Fehérváry odohral v prvej obrane víťazného tímu viac ako 22 minút.