Tatar asistoval v dueli s Torontom, bodový návrat Pinta po 41-zápasovom dištanci

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tatar asistoval v dueli s Torontom, bodový návrat Pinta po 41-zápasovom dištanci

Tatara mohla v zápase tešiť iba asistencia.
Tatara mohla v zápase tešiť iba asistencia.Profimedia
Šestica duelov zámorskej profiligy priniesla len jedno predstavenie slovenského hokejistu. Tomáš Tatar (33) si v stretnutí s Torontom pripísal asistenciu, Seattle však v úlohe hostiteľa body nezískal. Scénu NHL zaujal aj návrat Shanea Pinta (23) do kádra Ottawy.

Seattle - Toronto 1:3

Po parádnej jazde s deviatimi výhrami v rade zaknihovali hráči mužstva Kraken štvrtú prehru po sebe. Na domácom ľade v Climate Pledge Arene nestačili na tím Maple Leafs, pre ktorý to bol iba druhý triumf z ostatných siedmich vystúpení. Scenár štatistík neponúkol žiadneho protagonistu s viac ako jedným bodom. 

Rovnako obstál aj Tomáš Tatar, keď asistoval pri jedinom presnom zásahu svojho kádra. V 35. minúte sa prezentoval šikovnou prácou za bránkou hostí, puk si vyniesol na os klzika a z jeho strely následne ťažil Eberle. Slovenský útočník odohral niečo cez 15 minút a pripísal si štvrtú gólovú prihrávku v drese Seattlu

Tamojšie mužstvo ale nevyužilo šancu priblížiť sa k ôsmej priečke Západnej konferencie. Toronto, ktorého víťazstvo pečatil 21 sekúnd pred záverom McCabe, uspelo aj v druhom sezónnom strete s týmto oponentom a na východe sa dostalo na pozíciu čislo šesť.

Philadelphia - Ottawa 3:5

Vo Wells Fargo Center ukončil svoje dlhé čakanie na ostrú akciu Shane Pinto. Americký útočník sa na súpisku Senators vrátil po skončení 41-zápasového dištancu za porušenie pravidiel o stávkovaní. Na ľade strávil 14:33 a zaznamenal jednu asistenciu. Najproduktívnejšími hráčmi síce boli domáci Zamula (2+1) a Farabee (1+2), no Flyers to na víťazstvo nestačilo. Philadelphia tak vo Východnej konferencii ostáva piata, hostia sú naďalej poslední.

Ďalšie výsledky:

Carolina - Minnesota 2:5

Detroit - Tampa 2:1

NY Islanders - Dallas 3:2 pp

Anaheim - NY Rangers 2:5