Tatar sa blysol parádičkou a zariadil výhru: Hokej je pre mňa opäť zábavou, užívam si ho

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tatar sa blysol parádičkou a zariadil výhru: Hokej je pre mňa opäť zábavou, užívam si ho

Tatar našiel stratenú chuť do hokeja.
Tatar našiel stratenú chuť do hokeja.Profimedia
Tomáš Tatar (33) si užíva nové pôsobisko v Seattli. Slovenský útočník v noci na nedeľu zariadil v NHL gólom a asistenciou víťazstvo svojho tímu nad Anaheimom. Z výhry sa radovali aj Šimon Nemec (19) a Erik Černák (26).

Tatar mal najskôr výrazný podiel na druhom góle Seattlu, keď pri prečíslení zatiahol puk do útočného pásma a posunul ho na Matthewa Beniersa. Americký mladík šikovnou "žabkou" ešte našiel obrancu Vincea Dunna, ktorý poslal puk za bezmocného Lukáša Dostála. Českého brankára prekonal Tatar v 49. minúte, keď si puk stiahol na bekhend a ponad rameno strelil víťazný gól zápasu.

Od výmeny z Colorada sa Slovák herne chytil a už po štyroch dueloch strelil viac gólov (2) ako v predošlých 27 vystúpeniach počas pôsobenia v drese Avalanche. V rozhovore pre oficiálny web profiligy priznal, že si nové prostredie užíva.

"Je to skvelý pocit mať takúto príležitosť. Hokej je pre mňa opäť zábavou a užívam si ho. Vyzerá to tak, že ja, Matty a Jordan budujeme nejakú chémiu, veľmi sa bavím," povedal člen elitného útoku Kraken, ktorý si premiérovo vyslúžil putovný klobúk, ktorým ho za hráča zápasu označil jeho ďalší spoluhráč z päťky Jordan Eberle. "Skvelý zápas, sú to veľké dva body. Užite si sviatky, veselé Vianoce," zaželal Tatar svojim spoluhráčom.