V Dallase úradovali dvaja produktívni predátori, Minnesota padla po predĺžení

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
V Dallase úradovali dvaja produktívni predátori, Minnesota padla po predĺžení
Stars si svoje klzisko neustrážili.
Stars si svoje klzisko neustrážili.Profimedia
Dva zápasy, jedno predĺženie a 16 presných zásahov - to priniesol nočný program NHL. Počas duelu v Dallase sa zaskveli dvaja trojbodoví hokejisti Nashvillu. V ostrej akcii sa nepredstavil žiadny zo slovenských hokejistov.

Dallas - Nashville 3:6

Ku koncu roka 2023 sa po vzájomnom strete tešil z výhry celok Stars, pred necelým týždňom už ale zvíťazili Predators a teraz sa im úspech podarilo zopakovať. Dôležité body v boji o najlepšiu osmičku Západnej konferencie zariadila hosťom najmä produktívna dvojica Ryan O'Reilly a Roman Josi.

Kanadský útočník zaknihoval gól a dve asistence, švajčiarsky obranca si pripísal tri gólové prihrávky. Obaja hráči sa podieľali aj na víťaznej rane, ktorá padla 10 minút pred koncom. Nashville sa tak posunul na siedmu priečku, no ôsmy Edmonton má štyri stretnutia k dobru.

Minnesota - Philadelphia 3:4 pp

Káder Wild uspel iba raz z ostatných siedmich vystúpení. Na svojom ľade privítal Flyers. s ktorými v októbri prehral 2:6. Tentokrát bolo meranie síl vyrovnanejšie, ale Minnesote triumf neprinieslo. Do tretej tretiny sa šlo za stavu 1:1 a už v jej piatej minúte viedli domáci 3:1. Philadelphii sa ale podarilo vyrovnať a na rad prišlo predĺženie. V tejto časti sa hrdinom stal hosťujúci Joel Farabee, svoj tím posunul na šieste miesto Východnej konferencie.