Súťaž NHL: Štartuje veľká tipovačka NHL o skvelé ceny!

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Výzva expertov: Štartuje veľká tipovacia súťaž NHL o skvelé ceny!
Súťaž v tipovaní ponúka atraktívne ceny pre pre najlepších tipérov.
Súťaž v tipovaní ponúka atraktívne ceny pre pre najlepších tipérov.Flashscore
Prichádza nová hra pre fanúšikov NHL! Zapojte sa do Tipovacej výzvy expertov Flashscore Správ a xHOCKEY a každý týždeň budete môcť predpovedať výsledky desiatich vybraných zápasov alebo príležitostí. Zapojte sa, tipujte a predveďte svoje vedomosti o NHL.

Víťazi každého z 13 kôl do konca základnej časti získajú zaujímavé ceny od partnerov Fanda NHL, HOKEJ-KARTY.CZ a FutbalTour. Celkový víťaz súťaže následne berie všetko.

Výzva expertov: Veľká tipovacia súťaž

O čo ide

Tipovacia súťaž NHL ponúka fanúšikom možnosť otestovať svoje vedomosti a intuíciu v najlepšej hokejovej súťaži na svete. Každý týždeň sa vyberie deväť ligových zápasov a úlohou zúčastnených je predpovedať, ako dopadnú. Pôjde o to uhádnuť presné skóre po 60 minútach, ale body sa budú pripočítavať aj za víťazstvo alebo remízu. Pravidelný bonus a desiaty tip je súboj hviezd, v ktorom sa tipuje, koľko kanadských bodov vo vzájomných dueloch nazbierajú.

Táto forma hry prináša jednoduchosť a zábavu pre všetkých účastníkov, či už ste začiatočníci alebo skúsení fanúšikovia.

Ako sa zapojiť

Je to jednoduché. Stačí sa zaregistrovať na webovej stránke súťaže a každý týždeň pred začiatkom prvého z desiatich vybraných príležitostí zadáte svoje tipy. Registrácia je bezplatná - potrebujete len meno a e-mailovú adresu - a je otvorená pre všetkých fanúšikov NHL. Následne stačí sledovať každý týždeň v pondelok rubriku Týždeň v NHL a zúčastniť sa ďalších kôl. 

Čo môžete vyhrať 

Nielenže súťaž v tipovaní NHL prináša vzrušenie, ale ponúka aj atraktívne ceny pre pre najlepších tipérov. Každý týždeň budú vyhlásení traja najlepší, ktorí získajú zľavové kupóny a ďalšie ceny od našich partnerov. Na konci základnej časti sa vyberie celkový víťaz, ktorý získa výraznú zľavu na cestu na zápas NHL, autentický dres tímu NHL podľa vlastného výberu, krabicu hokejových kariet a balíček s vydaním časopisu xHOCKEY vrátane predplatného. Okrem toho sa bude hrať aj o prestíž, ktorá spočíva v uznaní za najlepšieho odborníka v komunite fanúšikov NHL.

VÝZVA EXPERTOV je skvelou príležitosťou pre všetkých, ktorí majú radi hokej a chcú sa zapojiť do priateľského súťaženia s ostatnými fanúšikmi. S každým týždňom prichádza nová šanca ukázať svoje vedomosti a vyhrať zaujímavé ceny. Tak neváhajte, zapojte sa a ukážte, ako dobre poznáte NHL!

Zmienky