Slovenské hviezdy zápasov. V OHL sa bodovo blysli Petrovský, Mišiak aj Molnár

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovenské hviezdy zápasov. V OHL sa bodovo blysli Petrovský, Mišiak aj Molnár

Mišiak potiahol mužstvo za triumfom.
Mišiak potiahol mužstvo za triumfom.Profimedia
Zhodnou efektivitou sa v kanadskej juniorskej súťaži prezentovali dvaja mladí Slováci. Servác Petrovský (19) a Martin Mišiak (19) zaznamenali v OHL po góle a dvoch asistenciách. Z víťazstva sa tešil iba druhý menovaný, spoločne s ním sa radoval aj jeho krajan a spoluhráč Ondrej Molnár (19) s bilanciou 0+2.

Guelph Storm - Owen Sound Attack 5:3

Petrovský so svojím tímom cestovali na ľad súpera, ktorému pred tromi týždňami podľahli po nájazdoch. Výhru z prostredia protivníka si neodniesli ani tentoraz. Slovenského útočníka ale môže tešiť fakt, že sa podieľal na každom presnom zásahu svojho mužstva.

V prvej aj druhej tretine zaknihoval jednu asistenciu, v tretej časti úspešne premenil trestné strieľanie. S bilanciou 1+2 sa stal treťou hviezdou zápasu. Po 56 vystúpeniach v ročníku svieti pri mene hokejistu, ktorého draftovala Minnesota, 54 kanadských bodov za 20 gólov a 34 asistencií.

Windsor Spitfires - Erie Otters 5:6

Mužom duelu na klzisku Windsoru bol Mišiak. K triumfu Otters pomohol presným zásahom a dvomi asistenciami. Na druhom góle hostí sa prihrávkou podieľal spolu s Molnárom, ktorý si obohatil konto o dve asistencie a bol vyhlásený za druhú hviezdu zápasu.

Pre Mišiaka to bola 22. trefa v sezóne, v ktorej po 59 odohraných stretnutiach nazbieral aj 24 gólových prihrávok. Molnár stihol v aktuálnom ročníku Ontario Hockey League zasiahnuť už do 65 súbojov a zaznamenal 19 gólov a 33 asistencií.