Štvorbodový koncert Dvorského, Petrovský pri skvelom obrate. Zažiarili aj Honzek a Repčík

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štvorbodový koncert Dvorského, Petrovský pri skvelom obrate. Zažiarili aj Honzek a Repčík

Petrovský zapol v správnej chvíli.
Petrovský zapol v správnej chvíli.Profimedia
V nižších zámorských súťažiach sa individuálne aj tímovo darilo štyrom slovenským mladíkom. Najvýraznejšie zažiaril Dalibor Dvorský (18), ktorý sa prezentoval štyrmi bodmi. Mužom okamihu bol Servác Petrovský (19) s bilanciou 1+1. Z výhier a bodov sa tešili aj Samuel Honzek (19) a Peter Repčík (20).

Sudbury - Barrie 6:3  

Druhý tím Východnej konferencie OHL privítal na svojom ľade predposledný celok a mohol sa spoľahnúť na aktivitu Dvorského. Slovák zaznamenal štyri kanadské body - káder Wolves značne potiahol dvoma gólmi a rovnakým počtom asistencií.

Na konte mal aj dva plusové body a so šiestimi strelami bol jedným z najaktívnejších hráčov. Bodoval vo štvrtom vystúpení za sebou a svoju produktivitu v tomto období (5+5) takmer zdvojnásobil. V prebiehajúcej sezóne má priemer 1,73 bodu na duel a celkovo 23 presných zásahov a 22 gólových prihrávok.

Ottawa 67s - Owen Sound Attack 5:6 pp

Pred ôsmimi dňami sa vzájomný stret oboch mužstiev skončil výhrou Ottawy 6:4. Ani tentoraz nebola núdza o množstvo presných zásahov. V kľúčových momentoch sa v drese hostí blysol Servác Petrovský a prípisal si dva kanadské body.

Jeho tím ešte v 42. minúte prehrával 1:5. Slovenský útočník najprv asistoval pri dôležitom góle na 4:5 a v predposlednej minúte presnou ranou zaistil svojmu tímu predĺženie, ktoré hostia rozhodli po 64 sekundách. Petrovský bodoval v siedmom z predošlých ôsmich duelov a v aktuálnom ročníku má bilanciu 13+22.

V zámorskej WHL zaznamenal Samuel Honzek dve asistencie. V pozícii kapitána mužstva doviedol Vancouver Giants k triumfu 4:2 nad tímom Kelowna Rockets. Jeho krajan Peter Repčík sa presadil v stretnutí juniorskej QMJHL. Za Drummondville Voltigeurs na ľade Quebecu Remparts vsietil víťazný gól a pridal aj asistenciu, hostia vyhrali 8:5. Pri Repčíkovom mene svieti v tejto sezóne bilancia 19+23.