Nitra strelila Michalovciam päť gólov a je krok od finále, získala tri mečbaly

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Nitra strelila Michalovciam päť gólov a je krok od finále, získala tri mečbaly
Nitra potrebuje vyhrať už len jeden zápas, aby si zahrala finále.
Nitra potrebuje vyhrať už len jeden zápas, aby si zahrala finále.TASR
Hokejisti HK Nitra zvíťazili vo štvrtom zápase semifinále play-off Tipos extraligy nad HK Dukla Ingema Michalovce 5:1. "Corgoni" vedú v sérii hranej na štyri víťazné zápasy 3:1 a od účasti v šiestom finále v histórii ich delí už iba jeden triumf.

Nitra - Michalovce 5:1

/stav série 3:1/

Nitrania v treťom stretnutí prišli dvakrát o dvojgólové vedenie, keď poľavili za stavu 2:0 aj 4:2. Michalovčania to využili a v treťom dejstve strelili až päť gólov a zvíťazili 7:4. Hostia však nedokázali preniesť výkon z tretej časti hry do štvrtého duelu.

Corgoňov poslal do vedenia v 19. minúte Bubela a v prostrednej časti hry sa v 37. minúte v priebehu 46 sekúnd presadili aj Jackson s Čederlem. Tentoraz však domáci nepripustili stratu koncentrácie a pokračovali v aktívnej hre. Odmenou im boli ďalšie presné zásahy, ktoré v úvode tretej časti pridali Jackson a Buček.

Domáci priaznivci si záver stretnutia užívali a na ich radosti nezmenil nič ani gól hosťujúceho Puliša, ktorý uzavrel stav na 5:1. Séria sa presúva do Michaloviec, piaty duel je na programe vo štvrtok 11. apríla.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore