Posledné hodiny prestupov: Slovan na záver odpálil bombu v podobe Haláka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Posledné hodiny prestupov: Slovan na záver odpálil bombu v podobe Haláka

Aktualizované
Slovan mal predstaviť veľké meno a podarilo sa mu to.
Slovan mal predstaviť veľké meno a podarilo sa mu to.TASR
O polnoci zo štvrtku na piatok sa končí prestupové obdobie v Tipos Extralige a väčšina klubov sa ešte snaží vyladiť svoj káder pred záverom sezóny. Flashscore Správy mapujú dianie počas posledných hodín a prinášajú aj exkluzívne vyjadrenia manažérov jednotlivých tímov.

10:00 - Aj v priebehu piatka ešte kluby oznámia niekoľko prestupov, ktoré sa stihli upiecť do polnoci. Sledovať to môžete v našom špeciálnom článku.

00:01 - Slovan Bratislava oznámil, že stihol administratívne dotiahnuť príchod Jaroslava Haláka. Viac v článku.

00:00 - Prestupové obdobie je na konci. Uvidíme, či kluby ešte zverejnia niektoré prestupy v piatok. Ďakujeme za sledovanie nášho článku.

23:00 - Posledná hodina do konca prestupového obdobia. Dnešný deň je pre mnohých sklamaním, nestalo sa dokopy nič. V priebehu piatka sa dajú očakávať ešte nejaké predstavenia posíl, ale bude ich minimum.

21:54 - Ruský útočník Jurij Nazarov opúšťa Rimavskú Sobotu a posilnil Žiar nad Hronom, ktorý týmto krokom reaguje na odchod Jakúbeka do Žiliny. Skúsený hokejista má v 39 dueloch aktuálneho ročníka Tipos SHL na konte 33 bodov (17+16). Klub by ho mal predstaviť v piatok.

21:00 - Do konca prestupového obdobia ostávajú už iba tri hodiny.

20:01 - Do HK 32 Liptovský Mikuláš mieri švédsky obranca Erik Ullman, ktorý v tejto sezóne nastupoval za druholigový švajčiarsky tím Martigny a v jeho drese získal počas 39 duelov celkovo 31 bodov. V minulosti bol kapitánom juniorského tímu klubu MoDo. Väčšinu kariéry strávil v druhej najvyššej švédskej lige Allsvenskan.

19:34 - Žiar nad Hronom na sociálnych sieťach potvrdil, že Martin Jakúbek je na odchode, ale nový klub ho ešte nepotvrdil. Ako sme informovali už včera, odchádza do Žiliny. "V Žiarskom drese odohral 140 súťažných zápasov, v ktorých nastrieľal 69 gólov, prihral na 91 gólov a dokopy nazbieral 160 bodov, v priemere teda 1,14 bodu na zápas," napísali "Indiáni".

19:32 - Prešov cíti šancu na postup do extraligy, preto sa chystá posilniť. Čas dotiahnuť prestupy má síce do polnoci, ale ako klub píše na sociálnych sieťach, prípadné úlovky prezradí verejnosti v piatok. "Posily sa usiluje získať aj HC Prešov a vedenie klubu momentálne horúčkovito pracuje na vylepšení nášho tímu pred play-off. Máme na lane niekoľko zaujímavých mien, o ktorých budeme informovať v piatok v priebehu dňa," napísal Prešov.

19:00 - Do konca prestupového obdobia ostáva päť hodín.

18:01 - Zdá sa, že dnes sa toho naozaj veľa neudeje. Poprad by mal oficiálne predstaviť svoju posilu, ale od ostatných tímov nemôžeme mať vysoké očakávania.

16:41 - Podľa našich informácií má do HK Poprad namierené americký útočník Peter Bates. V tejto sezóne nastupoval za Wichitu v ECHL, kde počas 45 zápasov získal 50 bodov (23+27). Podtatranský tím by mal byť jeho prvým európskym pôsobiskom.

16:00 - Naďalej sa na prestupovom trhu dokopy nič nedeje. Do konca prestupového obdobia ostáva osem hodín.

15:12 - Český útočník Ondřej Matas by sa mal stať hráčom Trebišova. V doterajšom priebehu ročníka bol kapitánom tímu Casper Roughnecks, ktorý je účastníkom zámorskej súťaže USPHL Premier. V nej mal priemer takmer bod na zápas.

14:30 - Ticho pokračuje, veľa sa toho nedeje. Tím skúmajú možnosti, ale nedá sa očakávať vysoký počet potvrdených zmien.

13:00 - Stále čakáme na prvý potvrdený transfer. Do konca prestupového obdobia ostáva jedenásť hodín.

12:37 - Michalovce káder uzavreli. "Fanúšikovia už nemusia očakávať žiadne posily, iba výsledky," pousmial sa na našu otázku o prípadných posilách manažér Marek Mašlonka.

12:32 - Liptovský Mikuláš nemá garantované predkolo, preto nenecháva nič na náhodu a snaží sa vystužiť defenzívu: "Ešte čakáme na jedného obrancu. Uvidíme, ako to dopadne," povedal pre Flashscore Správy majiteľ klubu Róbert Ľupták.

12:02 - Momentálne majú najvyšší počet legionárov vo svojom tíme Poprad (8), Košice (8), Liptovský Mikuláš (8), Nitra (8), Michalovce (8) a Slovan (8), ale bratislavský tím prišiel do konca sezóny o zraneného Ahnelöva. Nasledujú Spišská Nová Ves (7), Zvolen (7), Banská Bystrica (7), Trenčín (7), Nové Zámky (7) a Humenné (7). To znamená, že prakticky všetky mužstvá sú minimálne na hranici siedmich, ktorí môžu nastúpiť do jedného stretnutia.

12:00 - Do konca prestupového obdobia ostáva rovných dvanásť hodín. Dnes ešte žiadny klub nič oficiálne neoznámil.

11:44 - Slovenský obranca Martin Lenďák odchádza z Rimavskej Soboty do Dubnice.

11:25 - Nitra včera spravila výmenu s Košicami, v ktorej figurovali Slovák a Bačo. Či ešte niekto príde aj vo štvrtok ostáva nateraz otázne, no určite nie vylúčené: "Pracujeme na niečom, ale netlačíme na to. Vyskytli sa nejakí hráči. Pozeráme si to a rozmýšľame, či by sme do toho išli, alebo nie," prezradil pre Flashscore Správy manažér Tomáš Chrenko.

11:11 - Okrem Tipos Extraligy by sa mali udiať zmeny aj v Tipos SHL. O Žiline sme už písali, ale takisto Prešov cíti šancu na postup, pretože sa nehrá baráž, takže víťaz ide priamo medzi elitu. Tím z východu nedávno posilnili Lukáš Lačný či Vladimír Mihalik.

11:01 - Špekulovalo sa aj o tom, či sa do extraligy vráti Marcel Haščák hrajúci za Rouen, ale tieto informácie boli už skôr vyvrátené.

10:42 - V Banskej Bystrici takisto pracujú naplno: "Chceme sa posilniť. Ak príde správna príležitosť, tak sa určite posilníme. Veci budeme riešiť až do polnoci. Obranu sme vyriešili príchodom Nielsena, ale keď bude možnosť získať hráča, ktorý pre nás bude posilou, nezáleží na pozícii, tak túto šancu využijeme," nechal sa počuť manažér Ľuboš Pisár.

10:19 - V Nových Zámkoch pracujú na tom, aby poskočili v tabuľke, pretože momentálne sú na jedenástom mieste a prišli o útočníka Tomáša Mikúša, ktorý posilnil Košice. Manažér Imre Valášek nám potvrdil, že pracuje na posilnení. "Uvidíme, či to vyjde," poznamenal.

10:14 - Spišská Nová Ves je v podobnej pozícii ako Slovan: "Sme na tom úplne rovnako. Ak by niečo vyskočilo, tak áno," nechal sa počuť asistent trénera Martin Saluga.

10:11 - Jedným z najaktívnejších klubov by dnes mal byť Slovan Bratislava, ktorý sa plánuje posilniť o známe meno. Asistent trénera Andrej Kmeč však na tlačovke po stredajšom stretnutí nebol priamy. "Ak sa niečo podarí tak áno, ale nič konkrétne nie je. Niečo sa stať môže, ale nebude to nič masívne," povedal.

10:06 - Jedna zaujímavá špekulácia sa netýka priamo extraligy, ale druhej najvyššej súťaže Tipos SHL. Útočník Martin Jakúbek by mal po dnešnom stretnutí Žiaru nad Hronom proti reprezentačnej osemnástke odísť do Žiliny a bojovať o postup medzi elitu.

10:00 - Vitajte pri sledovaní záverečných hodín na prestupovom trhu. Očakávame, že potvrdených zmien nebude až tak veľa, ale určite bude zaujímavé sledovať, ako si budú na trhu počínať jednotlivé mužstvá.

Aktuálna tabuľka Tipos Extraligy.
Aktuálna tabuľka Tipos Extraligy.Flashscore