Trenčín porazil Slovan, Nitra strelila Zvolenu sedem gólov, Spišská si zgustla na Humennom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trenčín porazil Slovan, Nitra strelila Zvolenu sedem gólov, Spišská si zgustla na Humennom

Aktualizované
Košice vyhrali štvrtýkrát po sebe.
Košice vyhrali štvrtýkrát po sebe.TASR
Hokejisti Košíc vyhrali v úvodnom zápase nedeľného 17. kola Tipos Extraligy, ktoré je posledným pred reprezentačnou prestávkou, na ľade Michaloviec tesne 3:2. Spišská Nová Ves potvrdila prvú priečku, doma zdolala Humenné.

Michalovce - Košice 2:3

Michalovce prehrali už piaty zápas po sebe a majú najhoršiu formu zo všetkých mužstiev v súťaži. Len raz z ostatných jedenástich duelov strelili viac ako dva góly. Víťazný gól zaznamenal obranca Alex Breton, pridal aj asistenciu. Rovnakú bilanciu mal aj Pollock, ktorý sa ako šiesty hráč dostal na hranicu 20 bodov. Košice štvrtou výhrou v rade aspoň na chvíľu poskočili na druhé miesto, ale večer sa tam môže vrátiť Zvolen. "Oceliari" vrátili Dukle prehru spred mesiaca.

Nové Zámky - Poprad 1:4

Poprad pokračuje v striedaní výhier a prehier, tentoraz uspel na ľade Nových Zámkov. Tie síce v piatok ukončili štvorzápasovú sériu porážok, ale nedokázali na to nadviazať. "Kamzíci" sú na deviatom mieste v tabuľke, "býci" ostali štvrtí.

Spišská Nová Ves - Humenné 6:2

Ďalšiu výhru lídra tabuľky znova režíroval najproduktívnejší hráč súťaže Archambault, ktorý strelil dva góly a pridal asistenciu. Dva razy sa presadil aj Nellis. Spišská Nová Ves má na konte 38 bodov a reprezentačnú prestávku strávi na prvom mieste o tri body pred druhými Košicami. Humenné ostáva posledné, nepodarilo sa mu veľké prekvapenie.

Dukla Trenčín - Slovan Bratislava 5:1

Hokejisti Dukly Trenčín zdolali veľkého rivala Slovan Bratislava presvedčivo 5:1. Trenčania sa po štvrtom víťazstve za sebou posunuli v tabuľke na 8. miesto. "Vojaci" položili základ úspechu v prvej tretine dvoma strelenými gólmi v rozmedzí 76 sekúnd. V 22. minúte ešte znížil Brown, no Giľák, Conway a znovu Giľák spečatili cenný triumf. Slovan ukončil trojzápasovú sériu výhier.

Liptovský Mikuláš - Banská Bystrica 6:4

Oba tímy majú zhodne po 26 bodov, lepšie skóre však majú Liptáci, ktorí sú na 5. mieste, "baranom" patrí 6. priečka. Domáci odštartovali duel raketovo, keď v priebehu 64 sekúnd strelil dva góly Quince. V 5. minúte zvýšil už na 3:0 Berry a všetko nasvedčovalo hladkému priebehu. Hostia však v prostrednej časti tromi presnými zásahmi vyrovnali stav. Domácich nevyviedlo z miery ani vyrovnanie hostí na 4:4. Liptovský Mikuláš nespanikáril a po dvoch góloch v záverečnej časti bodoval naplno.

Zvolen - Nitra 5:7

Zvolen podľahol Nitre 5:7 a stratil druhú priečku v tabuľke. Nepomohla mu ani výmena brankára za stavu 0:3. Hráči spod Zobora dvakrát viedli v stretnutí trojgólovým rozdielom, lenže domáci vyrovnali na 5:5. Záver duelu však napokon nezvládli. Na strane hostí získal tri body Gill (2+1), po dva mali Buček (1+1), Bajtek (1+1), Gates (1+1), Slovák (0+2) a Čederle (0+2). Za domácich sa opäť blysli bratia Hultsovci. Útočník Mitch strelil dva góly a raz asistoval, obranca Cole mal dve prihrávky.

Aktuálna tabuľka Tipos Extraligy.
Aktuálna tabuľka Tipos Extraligy.Flashscore