Joyce prekvapivo končí, zámorský súboj pre Baggisha

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Joyce prekvapivo končí, zámorský súboj pre Baggisha

Aspinall sa teší z víťazstva v prvom sete.
Aspinall sa teší z víťazstva v prvom sete. Profimedia
Večerné stretnutia v rámci štvrtého dňa majstrovstiev sveta v šípkach priniesli len jeden jasný výsledok pomerom 3:0.

Mike de Decker - Jeff Smith 3:1

Zatiaľ čo Mike de Decker vyhral prvý set veľmi rýchlo, v druhom sa oveľa viac nadrel. Jeho súper Jeff Smith začal druhý set brejkom, de Deckerovi sa podarilo získať brejk späť. Druhý set rozhodol piaty gem, ktorý lepšie zvládla Belgičan. V treťom sete kanadský šípkar zabral a znížil na 1:2. Vo štvrtom sete mal Smith lepší priemer (95,35), bol šípku od vyrovnania, ale ani to nestačilo na zdramatizovanie - do ďalšieho kola postúpil de Decker.

Scott Williams - Ryan Joyce 3:1

Ryan Joyce, ktorý je vo svetovom rebríčku na 40. mieste, mal byť v dueli miernym favoritom, ale o päť rokov mladší Scott Williams si v anglickom súboji počínal lepšie a dokázal získať prvé dejstvo. Joyce síce vyhral druhý set, ale ďalšie dva patrili jeho súperovi, ktorý postúpil do druhého kola vďaka skvelému uzatváraniu 55,56 %.

Matt Campbell - Danny Baggish 0:3

Súboj medzi Kanaďanom Mattom Campbellom a Američanom Dannym Baggishom bol prekvapujúco rýchly. Hoci obaja hráči dosiahli priemer viac ako 92 bodov na tri šípky, len raz sa vyskytla mýtická "180". Baggish dominoval vďaka lepšej úspešnosti zakončenia (45 %). Američan sa v ďalšom kole stretne s Mervynom Kingom.

Nathan Aspinall - Boris Krcmar 3:1

Aspinall potvrdil úlohu veľkého favorita v zápase proti Chorvátovi Krcmarovi. Tridsaťjedenročný Angličan získal úvodný set pre seba, v druhom sa sklonil pred súperom. Aj tretí set začal lepšie hráč z Balkánu a ukončil ho uzavretím vo výške 102. Aspinall odpovedal šiestimi hrami v rade a mohol oslavovať postup do ďalšieho kola.