Keď na výhru nestačí hetrik a päť gólov. Zo štyroch Slovákov nehral v noci nik

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Keď na výhru nestačí hetrik a päť gólov. Zo štyroch Slovákov nehral v noci nik
Draisaitl prekonáva Hellebuycka, Edmontonu to na výhru nestačilo.
Draisaitl prekonáva Hellebuycka, Edmontonu to na výhru nestačilo.Profimedia
Za ideálnych okolností mohli byť počas sobotňajších večerných a nočných duelov v NHL v zostave tímov hneď štyria slovenskí hokejisti. Pre zranenia a pozíciu gólmana na lavičke sme v akcii nevideli ani jedného.

Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning 5:3

Tampa Bay v zostave bez zraneného Erika Černáka prehrala na ľade Buffala. Sabres rozhodli o svojom triumfe tromi gólmi v druhej tretine, ich najproduktívnejší hráč Tage Thompson si pripísal na konto gól a asistenciu.

Boston Bruins - New York Rangers 4:2

New York Rangers v bránke bez Jaroslava Haláka podľahli domácemu Bostonu. Tyler Bertuzzi okorenil svoj premiérový duel v drese Bruins po prestupe z Detroitu bodom za asistenciu. Boston potvrdil povesť suverénne najlepšieho tímu celej ligy a šnúru triumfov natiahol na desať. Už len dve víťazstvá ho delia od vyrovnania klubového rekordu z marca 2014.

Dallas Stars - Colorado Avalanche 7:3

Obhajca Stanleyho pohára z Colorada musí prekusnúť debakel na ľade Dallasu, ktorý zaknihoval tretí úspech v sérii a upevnil si prvú priečku v Centrálnej divízii.

San Jose Sharks - Washington Capitals 3:8

Gólové hody sa zrodili aj v stretnutí San Jose - Washington. Hostia prehrávali po úvodnej tretine 0:2, v druhej štyrmi gólmi dokázali otočiť skóre. Capitals potiahla trojica trojbodových hráčov - Alexander Ovečkin (2+1), Dylan Strome (1+2) a Rasmus Sandin (0+3). Ich tím figuruje na šiestej priečke v Metropolitnej divízii, Sharks sú v Pacifickej po piatej prehre za sebou na jej dne. Slovenský obranca Martin Fehérváry nehral pre zranenie v spodnej časti tela.

Winnipeg Jets - Edmonton Oilers 7:5

Hokejisti Winnipegu zvíťazili nad Edmontonom a zastavili sériu piatich prehier. Hosťom nepomohol ani hetrik nemeckého útočníka a druhého najproduktívnejšieho hráča súťaže Leona Draisaitla. V drese Jets zaznamenal tri body za asistenciu a dva góly vrátane víťazného obranca Josh Morrissey.

Calgary Flames - Minnesota Wild 0:3

Calgary bez Adama Ružičku prehralo doma rozdielom triedy s Minnesotou a ešte viac si skomplikovalo cestu do play-off. O jediné čisté konto noci sa postaral Filip Gustavsson, ktorý zneškodnil 31 striel.

New York Islanders - Detroit Red Wings 4:1

Florida Panthers - Pittsburgh Penguins 4:1

Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets 5:2

Vancouver Canucks - Toronto Maple Leafs 4:1

Chicago Blackhawks - Nashville Predators 1:3

Los Angeles Kings - St.Louis Blues 4:2