Kelce Bowl vyhral Travis. Je to horkosladký pocit, všetkým som klamal, hovorí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kelce Bowl vyhral Travis. Je to horkosladký pocit, všetkým som klamal, hovorí

Travis (vľavo) a Jason (vpravo) prepísali históriu Super Bowlu.
Travis (vľavo) a Jason (vpravo) prepísali históriu Super Bowlu.Reuters
"Kelce Bowl" skončil úspešnejšie pre tight enda Travisa (33), ktorý sa tešil a jeho brat Jason (35) smútil. Dopredu bolo všetkým jasné, že uspeje iba jeden, no nikto nevedel predpovedať vlnu emócií, ktorá sa po skončení zápasu spustí.

Keďže sa premiérovo v histórii NFL stalo, že sa v Super Bowle proti sebe postavili bratia, dostal tento mikrosúboj úplne iný náboj. Matka Donna bola dokonca na ihrisku pred začiatkom zápasu a dohliadala na hod mincou, následe sedela na tribúne vedľa Damara Hamlina a komisára profiligy Rogera Goodella.

Mimochodom, prvýkrát po ôsmich rokoch sa stal víťazom tím, ktorý vyhral aj hod mincou. Späť k samotnému zápasu. Travis Kelce patril znova medzi ústredné postavy Kansasu, skóroval aj prvý touchdown. Jason síce pred polčasom viedol s Philadelphiou o desať bodov, lenže Mahomes v druhom dejstve zariadili obrat.

"Je to horkosladé víťazstvo," povedal Travis: "Klamal som úplne všetkým, keď som hovoril, že chcem poraziť svojho brata. Je to dosť divný pocit, skrýva sa vo mne neskutočne veľa emócií. Jedna vec je vyhrať a druhá sledovať, ako váš kamarát a člen rodiny smúti. Súcitím s ním. Na ihrisku nechal všetko," tvrdí.

Po skončení stretnutia si medzi dymom a konfetami dvojica vymenila dlhé objatie: "Jediné, čo som mu mohol povedať bolo to, že ho milujem a ďakujem mu za jeden z najlepších rokov môjho života," doplnil Travis.

"Je to frustrujúce," vyjadril sa Jason Kelce. "Na druhej strane išlo o najlepšiu sezónu. Bolo neskutočné sledovať, akým spôsobom sa fanúšikovia pridali do nášho "Kelce vlaku", ktorý smeroval do Super Bowlu," podotkol.

V zámorí sa výrazne hovorí o tom, že Jason by mal ukončiť kariéru. Tridsaťpäťročný hráč vyhral Super Bowl s Philadelphiou v roku 2018. Pre Travisa to bol druhý úspech v poslednom stretnutí sezóny NFL.