Kovalík po viac ako 7 rokoch nastúpil proti Fogninimu, Šramková je už vo štvrťfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kovalík po viac ako 7 rokoch nastúpil proti Fogninimu, Šramková je už vo štvrťfinále

Kovalík vo Valencii dohral.
Kovalík vo Valencii dohral.Profimedia
Tenisová sezóna sa pomaly končí, ale na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 23. novembra?

22:50 - Srbi mali s Britmi v Davis Cupe málo práce a o svojom postupe rozhodli už vo dvojhrách. Najprv Miomir Kecmanovič vydrel víťazstvo nad Jackom Draperom 7:6 (2), 7:6 (6) a následne pridal druhý bod Novak Djokovič, líder svetového rebríčka vyhral nad Cameronom Norriem 6:4, 6:4. Djokovič neprehral daviscupový zápas vo dvojhre už od roku 2011, v singli ťahá v tejto súťaži šnúru 21 víťazstiev. Srbi postúpili do semifinále druhýkrát v priebehu troch rokov.

17:15 - Tenisti Talianska postúpili do semifinále na finálovom turnaji Davisovho pohára. Vo štvrtkovom zápase v španielskej Málage zdolali Holanďanov 2:1, keď o svojom triumfe rozhodli v záverečnej štvorhre. V boji o finále ich v sobotu čaká víťaz duelu Srbsko - Veľká Británia.

Taliani pritom nevstúpili do zápasu dobre, keď v úvodnej dvojhre Matteo Arnaldi prehral s Boticom van de Zandschulpom po dramatickom boji 7:6 (6), 3:6 a 6:7 (7). Následne si však štvrtý hráč svetového rebríčka Jannik Sinner poradil v súboji tímových jednotiek s Tallonom Griekspoorom 7:6 (3), 6:1 a vyrovnal stav štvrťfinálového duelu na 1:1. O všetkom tak musela rozhodnúť záverečná štvorhra, v ktorej Sinner s Lorenzom Sonegom zdolali duo Tallon Griekspoor, Wesley Koolhof 6:3, 6:4 a poslali Talianov medzi najlepšiu štvorku.

16:45 - Rebecca Šramková postúpila medzi najlepšiu osmičku antukového podujatia vo Valencii. So Švajčiarkou Scilipotiovou si po dvoch hodinách a 20 minútach poradila pomerom 6:2, 3:6 a 7:6 (3).

14:58 - Jozef Kovalík si štvrťfinále v španielskej Valencii nezahrá. Na tamojšej antuke ho po dvoch hodinách a štyroch minútach zdolal skúsený Talian Fabio Fognini, ktorý vyhral 6:1, 4:6 a 6:3. 

07:12 - Rovnako ako Kovalík, tak aj Rebecca Šramková bojuje na turnaji vo Valencii. V osemfinále ju čaká švajčiarska súperka Sebastianna Scilipotiová zo 639. priečky rebríčka WTA. Pre dvojicu tenistiek to bude prvý vzájomný stret.

06:49 - Po postupe z prvého kola cez španielskeho protivníka Rocu Batallu si Jozef Kovalík zmeria sily s výrazne kvalitnejším oponentom. Na antuke vo Valencii ho čaká talianska prekážka v podobe Fabia Fogniniho. Naposledy sa obaja vo vzájomnom dueli stretli v apríli 2016, Slovák prehral 1:2 na sety.