Neapol vyhral aj piaty zápas, Liverpool uspel nad Ajaxom. Atlético nemá istú ani EL

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Neapol vyhral aj piaty zápas, Liverpool uspel nad Ajaxom. Atlético nemá istú ani EL
Aktualizované
Neapol vyhral aj piaty zápas, Liverpool uspel nad Ajaxom. Atlético nemá istú ani EL
Neapol vyhral aj piaty zápas, Liverpool uspel nad Ajaxom. Atlético nemá istú ani ELProfimedia
Futbalisti SSC Neapol vyhrali aj piaty zápas základnej skupiny Ligy majstrov a na konte majú 15 bodov. Okrem toho stanovili klubový rekord, keďže vo všetkých súťažiach zvíťazili dvanásťkrát po sebe. Liverpool porazil Ajax a skupinu A ukončí na druhom mieste. O šancu postúpiť prišlo po remíze s Bayerom Leverkusen španielske Atlético Madrid.

Ajax Amsterdam - Liverpool 0:3 (0:1)

Góly: 42. Salah, 49. Núñez, 52. Elliott

Liverpool si vybral ideálny čas na rozhodnutie. V Amsterdame udrel pred a po prestávke. Najskôr sa presadil Mohamed Salah a keď tímy ledva vyšli z kabín, tak skóroval aj Darwin Núñez. Zakrátko dal konečnú podobu výsledku mladý Harvey Elliott. "The Reds" majú po výhre na druhom mieste tabuľky 12 bodov, Ajax získal iba tri a putuje do Európskej ligy.

Ajax na Liverpool nestačil.
Ajax na Liverpool nestačil.Flashscore

SSC Neapol - Rangers 3:0 (2:0)

Góly: 11., 16. Simeone, 80. Östigard

Futbalisti talianskeho tímu mali všetko od začiatku vo vlastných rukách. Veľmi rýchlo strelili dva góly, o ktoré sa postaral Giovanni Simeone. Najskôr pravačkou zamieril k žrdi a následne po centri zľava hlavičkoval do siete. Neapol kontroloval priebeh duelu. Po rohovom kope sa presadil aj nórsky obranca Östigard. Slovenský reprezentant Stanislav Lobotka odohral 83 minút.

Tabuľka skupiny A.
Tabuľka skupiny A.Flashscore

Atlético Madrid - Bayer Leverkusen 2:2 (1:2)

Góly: 22. Carrasco, 50. de Paul - 9. Diaby, 29. Hudson-Odoi

Atlético Madrid malo v prípade výhry šancu pobiť sa s Portom v poslednom stretnutí skupiny o postup. Iba remizovalo a so štyrmi bodmi momentálne nemá istotu ani Európskej ligy. Aktuálne posledný Leverkusen má tri body.

V hlavnom meste Španielska išli do vedenia po zásahu Diabyho hostia. Carrasco síce pomerne rýchlo kontroval, no ešte rýchlejšie vrátil vedenie Bayeru anglicky stredopoliar Hudson-Odoi. Bod pred favorita zachránil de Paul. Hrdinom sa odmietol stať Carrasco, ktorý v ôsmej minúte nadstaveného času zahodil pokutový kop.

Štatistika remízového duelu v Madride.
Štatistika remízového duelu v Madride.Flashscore

Club Bruggy - FC Porto 0:4 (0:1)

Góly: 33., 70. Taremi, 57. Evanilson, 60. Eustáquio

Belgický majster vstupoval do tohto stretnutia s postupom vo vrecku, ale remíza by mu zaručila prvé miesto. Porto potrebovalo vyhrať a odskočiť Atléticu Madrid, s ktorým sa stretne v poslednom zápase skupiny. Nakoniec z toho bola prekvapivo jednostranná záležitosť hostí.

Skóre otvoril v 33. minúte iránsky útočník Taremi. Vyrovnať síce mohol Lang, lenže v 51. minúte nepremenil pokutový kop a prišiel trest. Porto strelilo zásluhou Evanilsona s Estáquiom dva góly počas troch minút a zakrátko svojim druhým presným zásahom v stretnutí udrel Taremi.

Tabuľka skupiny B.
Tabuľka skupiny B.Flashscore