Nishikori sa vrátil prehrou, Wozniacká nevyužila mečbal a v Miami končí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Nishikori sa vrátil prehrou, Wozniacká nevyužila mečbal a v Miami končí
Nishikori nestačil na Ofnera.
Nishikori nestačil na Ofnera.AFP/Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 21. marca?

21:30 - Caroline Wozniacká vypadla v druhom kole tisícky v Miami napriek tomu, že v druhom sete viedla 5:2 a mala mečbal. Bývalá finalistka napokon po viac ako troch hodinách prehrala s Anhelinou Kalininovou 7:5, 5:7, 4:6 a nenadviaže na svoje štvrťfinále z Indian Wells. Ukrajinka v treťom kole vyzve Arynu Sabalenkovú alebo Paulu Badosovú.

21:15 - Maria Sakkariová ukončila svoje posledné dva štarty na Miami Open hneď po úvodnom zápase, ale tento rok rovnaký scenár nepripustila a s rozbehnutou Yue Yuan si poradila hladko dvakrát 6:2. Semifinalistka z roku 2021 si o osemfinále zahrá buď s Dariou Savilleovou alebo Dajanou Jastremskou.

20:35 - Kei Nišikori v posledných rokoch neustále bojuje so zdravotnými problémami. Bývalý štvrtý hráč sveta a grandslamový finalista sa vlani vrátil po takmer dvojročnej prestávke, ale odohral len štyri turnaje a na prebiehajúcom podujatí v Miami odohral prvý zápas po ôsmich mesiacoch. Finalista floridského Masters z roku 2016 nastačil na Sebastiana Ofnera a prehral 3:6, 4:6.

19:40 - Félix Auger-Aliassime bude na tohtoročnom turnaji Masters v Miami hrať len o svoju druhú víťaznú sériu na vonkajšom betóne. Semifinalista z roku 2019 odvrátil všetkých päť brejkbalov a v úvodnom zápase prekonal kvalifikanta Adama Waltona po necelých dvoch hodinách 7:5, 6:4. Trápiaci sa Kanaďan vyzve v druhom kole bývalého finalistu Alexandra Zvereva.

Zostrih zápasu.
Flashscore

08:00 - Aryna Sabalenková, ktorá sa vyrovnáva s tragickou smrťou svojho bývalého priateľa, dostala od organizátorov turnaja WTA 1000 v Miami deň voľna navyše. Svetová dvojka mala vo štvrtok odohrať svoj úvodný zápas proti Paule Badosovej, ale nastúpi až v piatok proti svojej španielskej priateľke.

07:35 - Aryna Sabalenková sa prostredníctvom svojho agenta stručne vyjadrila k tragickej smrti bývalého bieloruského hokejistu Konstantina Koľcova, s ktorým donedávna tvorila pár. "Konstantinova smrť je nepredstaviteľná tragédia a aj keď sme už neboli spolu, mám zlomené srdce. Prosím, rešpektujte moje súkromie a súkromie jeho rodiny v tomto ťažkom období," uviedla vo vyhlásení zverejnenom na sociálnych sieťach. Čítajte viac.

03:19 - Lukáš Klein si pri debute v hlavnej súťaži Masters v americkom Miami nepripísal premiérové víťazstvo. Slovenský tenista podľahol domácemu Alexovi Michelsenovi v dvoch setoch za 93 minút. Čítajte viac.

Štatistiky súboja.
Štatistiky súboja.Flashscore

01:56 - Sofia Keninová, bývalá svetová štvorka a momentálne 54. hráčka rebríčka WTA, čaká na víťazný zápas už viac ako dva mesiace. Dvadsaťpäťročná Američanka utrpela siedmu prehru v rade na domácej pôde v Miami, kde podľahla krajanke Katie Volynetsovej 2:6, 6:4, 3:6 a zhoršila si svoju tohtoročnú bilanciu na 1:8.

01:30 - Finalistka z roku 2022 Naomi Osaková vstúpila do turnaja WTA 1000 v Miami víťazstvom 6:3, 6:4 nad Taliankou Elisabettou Cocciarettovou. V 2. kole sa bývalá svetová jednotka stretne s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou (h2h 3:3) v súboji elitných tenistiek, ktoré pokračujú v návrate po materskej prestávke. "Minulý rok som s obdivom sledovala jej cestu Wimbledonom. Bude to pre mňa neuveriteľná česť hrať opäť proti nej," povedala 26-ročná Japonka.