Obrat za 112 sekúnd. Slovan bol lepší, vravel Kúdelka. Mohli sme aj prehrať, hlási Pardavý

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Obrat za 112 sekúnd. Slovan bol lepší, vravel Kúdelka. Mohli sme aj prehrať, hlási Pardavý

Sprava Liam Pecararo, Nikita Ščerbak a Michal Beňo sa tešia z gólu Slovana v prvom štvrťfinále proti Michalovciam.
Sprava Liam Pecararo, Nikita Ščerbak a Michal Beňo sa tešia z gólu Slovana v prvom štvrťfinále proti Michalovciam.TASR
Hokejisti Slovana Bratislava odštartovali štvrťfinálovú sériu play-off Tipos extraligy s Duklou Ingema Michalovce triumfom 5:2, pričom najviac gólov videli diváci v tretej tretine.

Hostia v 53. minúte za stavu 1:1 strelili druhý gól a zdalo sa, že favorita zlomia, ale potom v rozmedzí 112 sekúnd vsietili domáci tri góly. Víťazstvo ešte poistili v závere do prázdnej bránky.

Prehľad zápasu HC Slovan Bratislava - HK Dukla Ingema Michalovce 5:2

Slovan bol lepší, súhlasil s tým aj lodivod Michaloviec Peter Kúdelka: "Od prvej tretiny sme zaostávali, Slovan dominoval. Dali sme prvý gól, čo pre nás bola vzpruha vzhľadom k deju. V druhej Slovan dal gól, my sme obetavosťou a bojovnosťou držali stav 1:1. Potom sme viedli 2:1, ale Slovan bol lepší, aktívnejší. V ďalšom zápase musíme byť odolnejší a lepšie pripravení."

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore

Slovan vedie v sérii 1:0 a kouč úradujúceho majstra Ján Pardavý si zaželal, aby jeho zverenci zopakovali piatkový výkon aj v druhom dueli:

"Až na maličkosti, ktoré si rozoberieme, sme odohrali 60 minút play-off hokej. Vývoj zápasu bol klasický na play-off, dali sme gól na 2:1, no ten neplatil. Nezlomilo nás to, chalanom som hovoril, že tím si musí veriť, má kvalitu a zápas otočíme. To sa podarilo. V tretej tretine nám to popadalo, tento výkon hodnotím veľmi pozitívne. Ako ale povedal tréner Michaloviec, mohli sme aj prehrať," poznamenal Pardavý.