Odštartoval United Cup. Španieli pokorili Brazílčanov, Šramková neuspela v kvalifikácii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Odštartoval United Cup. Španieli pokorili Brazílčanov, Šramková neuspela v kvalifikácii
Španielske duo zaknihovalo bezchybný štart.
Španielske duo zaknihovalo bezchybný štart.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 29. decembra?

16:45 - V zmiešanej štvorhre Veľkej Británie proti Austrálii sa predstavila iba spomínaná Boulterová, zvyšní traja účastníci si pripísal tohtoročnú premiéru na turnaji. Skupski po boku svojej britskej kolegyne podľahol páru Hunterová - Ebden 3:6 a 6:7 (5). Briti tak porazili austrálskeho hostiteľa 2:1, Španielsko si s brazílskym tímom poradilo 3:0 na zápasy.

14:52 - Pokračovaním ženských meraních síl bolo stretnutie Katie Boulterovej s Ajlou Tomljanovičovou. Britská hráčka z 56. pozície rebríčka WTA pokorila svoju súperku a domácu tenistku po setoch 6:2 a 6:4.

11:02 - Druhé mužské vystúpenie austrálskeho podujatia zaobstarali Cameron Norrie a Alex De Minaur. Po troch setoch duelu skupiny C v pomere 6:4, 2:6 a 7:6 (2) sa z triumfu nad tamojším obľúbencom tešil britský tenista.

10:00 - Rebecca Šramková odštartovala novú sezónu na turnaji WTA 500 v austrálskom Brisbane (1 736 763 AUD, tvrdý povrch vonku). Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza nestačila v úvodnom kvalifikačnom kole na Maďarku Timeu Babosovú a podľahla jej 6:7(1), 4:6 za 134 minút. Nasadená päťka nevyužila v prvom sete vedenie 6:5 pri svojom servise.

09:28 - Po víťazstvách vo dvojhre si ďalšiu úspešnú bitku pripísali reprezentanti Španielska aj v zmiešanom debli. Sorribesová Tormová a Davidoch Fokina si poradili s juhoamerickým duom protivníkov, ktorých tesne predtým zdolali v singli.

07:19 - Prvým ženským duelom na United Cupe bol súboj Sorribesovej Tormovej proti Haddadovej Maiovej. Po vyhratom tajbrejku zvládla Brazílčanka aj druhé dejstvo a súperku zdolala po vyše dvoch hodinách.

04:50 - V Austrálii odštartoval druhý ročník turnaja United Cup. O otvorenie podujatia sa postarali Davidovich Fokina a Seyboth Wild. Španielsky tenista zdolal v skupine A svojho brazílskeho oponenta po hodine a 27 minútach 6:4 a 6:0.