Orlando zaskočilo lídra západu, Antetokounmpo potiahol Bucks za ďalšou výhrou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Orlando zaskočilo lídra západu, Antetokounmpo potiahol Bucks za ďalšou výhrou

Grék sa blysol ďalším solídnym predstavením.
Grék sa blysol ďalším solídnym predstavením. Profimedia
Celok Denveru pricestoval na palubovku Orlanda ako favorita, no po zápase mali dôvod na radosť domáci hráči. Zach LaVine (27) svojím predstavením neodvrátil prehru Bulls, Antetokounmpo (28) sa opäť stal strojcom víťazstva Bucks.

Orlando Magic - Denver Nuggets 115:104

Po necelom mesiaci sa obe strany stretli opäť, víťaz duelu bol ale odlišný - z výhry sa tentoraz tešilo Orlando. Zmeniť to chcela najmä dvojica hostí Aaron Gordon a Nikola Jokič. Američan predviedol 37-bodový výkon, srbský basketbalista nastrieľal 29 bodov. Lídrovi Západnej konferencie to ale nestačilo a nechal sa zaskočiť trinástym celkom východu.

Atlanta Hawks - Phoenix Suns 116:107

Brooklyn Nets - Chicago Bulls 116:105

Domáci káder privítal na svojej palubovke protivníka, ktorého v aktuálnom ročníku NBA ešte nedokázal zdolať. Podarilo sa mu to však na tretí pokus a nič na tom nezmenil ani hosťujúci Zach LaVine, s 38 bodmi najproduktívnejší protagonista zápasu. Nets sa mohli spoľahnúť hlavne na duo Dinwiddie a Thomas. Hráči Brooklynu si tak pripísali víťazstvo s poradovým číslom 33, Bulls sa tesne držia medzi najlepšou desiatkou východu, no budú sa musieť obzerať za svoj chrbát.

Los Angeles Lakers - Milwaukee Bucks 106:115

Rozbehnuté Milwaukee pricestovalo do Los Angeles a tímu Lakers uštedrilo tretiu prehru v rade. Pre Bucks to bol deviaty víťazný súboj po sebe a zase raz zažiaril Giannis Antetokounmpo. Grécka opora hostí sa predviedla 38 bodmi, 10 doskokmi a šiestimi asistenciami. Aktuálne druhé mužstvo Východnej konferencie hrá v skvelej forme, čím vytvára tlak na lídra NBA z Bostonu.