Pegulová nestratila ani set a je vo štvrťfinále, Dimitrov deklasoval Hanfmanna

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Pegulová nestratila ani set a je vo štvrťfinále, Dimitrov deklasoval Hanfmanna
Pegulová postúpila v Miami do štvrťfinále bez straty setu.
Pegulová postúpila v Miami do štvrťfinále bez straty setu.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 26. marca?

23:00 - Viktoria Azarenková sa v Miami dostala po šiestich rokoch do semifinále a vďaka trom setbalom zdolala po troch hodinách Juliu Putincevovú 7:6, 1:6, 6:3. Trojnásobná šampiónka zahrá proti Marii Sakkariovej alebo Jelene Rybakinovej.

18:39 - Daniil Medvedev pokračuje v obhajobe titulu na Masters v Miami a naďalej živí šancu na to, že prvýkrát v kariére zvíťazí dva razy na jednom mieste. Majiteľ 20 trofejí si v osemfinále poradil s Dominicom Köpferom 7:6, 6:0, jeho súperom v boji o semifinále bude víťaz duelu medzi Casperom Ruudom a Nicolásom Jarrym.

17:31 - Tomáš Macháč si na Floride už tretíkrát zlepšil svoje maximum na Masters. Posledný český zástupca na tohtoročnom Miami Open nadviazal na cenné skalpy Andreja Rubľova a Andyho Murrayho a vo svojom prvom osemfinále na prestížnej tisícke zdolal talianskeho rovesníka Mattea Arnaldiho 6:3, 6:3. O svoje prvé semifinále na vrcholnom okruhu bude hrať s Christopherom O'Connellom alebo Jannikom Sinnerom.

08:30 - Prvýkrát od roku 1990 sú v osemfinále turnaja ATP Masters 1000 na tvrdom povrchu traja Taliani. Jannik Sinner (22), Matteo Arnaldi (23) a Lorenzo Musetti (22) sú v Miami medzi najlepšou šestnástkou.

08:11 - Jekaterina Alexandrovová v Miami dokázala iba ako tretia hráčka na podujatiach WTA 1000 zdolať Igu Swiatekovú bez straty podania. Pred Ruskou sa to podarilo len Tunisanke Ons Džabúrovej (Cincinnati 2021) a krajanke Svetlane Kuznecovovej (Dauha 2020).

05:05 - Iga Swiateková nezíska druhýkrát v kariére Sunshine Double. Poľská šampiónka v Miami z roku 2022 vypadla na Floride už v osemfinále po prehre 2:6, 4:6 so svetovou šestnástkou Jekaterinou Alexandrovovou, podľahla jej v druhom z ich piatich vzájomných duelov. Čítajte viac.

05:01 - Svetová päťka a semifinalistka posledných dvoch ročníkov Jessica Pegulová prvýkrát v tejto sezóne vyhrala na domácej tisícke v Miami tri zápasy na jednom turnaji. Tridsaťročná Američanka zdolala vo štvrťfinále krajanku Emmu Navarrovú 7:6, 6:3 a bez straty setu postúpila do štvrťfinále.

04:57 - Dvadsaťročný Španiel Carlos Alcaraz zdolal v Miami francúzskeho veterána Gaëla Monfilsa 6:2, 6:4 a urobil druhý zo šiestich krokov na ceste za skompletizovaním Sunshine Double. Minuloročný šampión sa v osemfinále stretne s Talianom Lorenzom Musettim (H2H 3:1). Čítajte viac.

04:52 - Svetová dvanástka Grigor Dimitrov deklasoval Nemca Yannicka Hanfmanna 6:1, 6:0 za 45 minút na Masters 1000 v Miami. Stratil len 17 fiftínov, z toho štyri po svojom podaní, a postupom do osemfinále vyrovnal svoje floridské maximum z rokov 2012 a 2016. O prekonanie tejto méty bude 32-ročný Bulhar hrať s favorizovaným Poliakom Hubertom Hurkaczom (H2H 4:0).