Pickford ostáva v Evertone, dohodol sa na predĺžení zmluvy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pickford ostáva v Evertone, dohodol sa na predĺžení zmluvy

Opora zadných radov klubu sa nikam nechystá.
Opora zadných radov klubu sa nikam nechystá.Profimedia
Anglický futbalový brankár Jordan Pickford sa dohodol so svojím súčasným zamestnávateľom FC Everton na predĺžení kontraktu do roku 2027 a ukončil tak špekulácie o možnom prestupe do Tottenhamu.

Dvadsaťosemročný brankár prišiel do Evertonu v roku 2017, za klub odohral viac než 200 zápasov. Tréner tímu Sean Dyche verí, že Pickford môže naďalej herne rásť: "Je to vynikajúci hráč. Pre náš klub odvádza dobré služby a určite to tak bude aj naďalej. Doteraz bol fantastický, takže chceme, aby to tak pokračovalo."

Dyche v januári nahradil na trénerskom poste bývalého anglického reprezentanta Franka Lamparda. Od jeho príchodu vyhral Everton dve z uplynulých troch ligových stretnutí, vrátane víťazstva 1:0 nad lídrom tabuľky Arsenalom. Liverpoolsky klub aktuálne figuruje na 16. priečke v Premier League, od zóny zostupu ho delí len jeden bod.

"Klub ma od môjho príchodu vždy podporil. Práve podpora bola pre mňa a moju rodinu veľmi dôležitá. Som tu šťastný, rovnako aj moja rodina, Everton milujeme. Vďaka tejto zmluve budem pôsobiť v klube viac ako 10 rokov a chcem tu zanechať nejaký odkaz, aby som sa zaradil medzi najlepších brankárov, akí kedy za Everton hrali," komentoval Pickford.