Popyrin v Tokiu prerušil sériu prehier. Miháliková končí, Molčan do štvrťfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Popyrin v Tokiu prerušil sériu prehier. Miháliková končí, Molčan do štvrťfinále
Aktualizované
Popyrin sa zbavil negatívnej šnúry.
Popyrin sa zbavil negatívnej šnúry.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 19. októbra?

14:35 - Darilo sa inému zástupcovi zo Slovenska. Alex Molčan postúpil do štvrťfinále na talianskom challengeri v Olbiu. Tretí nasadený hráč zdolal na harde Rumuna Mariusa Copila za 85 minút 6:2, 6:2. Medzi osmičkou najlepších čaká na rodáka z Prešova jeden z domácich tenistov. Bude ním buď Bellucci, alebo Brancaccio. 

14:20 - Clara Burelová pravdepodobne nezabudne na zápas druhého kola v Monastire. Bývalá juniorská svetová jednotka štyrikrát nepodávala, druhý set zahodila za stavu 5:3 a v rozhodujúcom viedla 5:0. Eriku Andrejevovú napokon zdolala 6:0, 5:7, 7:6, keď využila až jedenásty mečbal. Vo štvrťfinále sa stretne s Lucreziou Stefaniniovou.

Zostrih súboja Burelová - Andrejevová.
Flashscore

13:32 - Slovenka Renáta Jamrichová neuspela ani vo svojom druhom zápase na juniorskom finálovom turnaji ITF World Tennis Tour 2023 v čínskom meste Čcheng-tu. V stretnutí B-skupiny podľahla Ruske Aline Kornejevovej v dvoch setoch 5:7 a 6:7 (2), jej šance na postup výrazne klesli. 

13:19 - Taylor Fritz skončil svoju obhajobu minuloročného prvenstva v Tokiu v druhom kole, čo znamená, že na priečky zaručujúce tohtoročný Turnaj majstrov sa nedostane. Najvyššie nasadený hráč nezvládol vedenie 5:2 v rozhodujúcom sete a podľahol domácemu outsiderovi Šintarovi Močizukimu 6:0, 4:6, 6:7. Člen z tretej stovky rebríčka zbiera v rodnom meste svoje vôbec prvé víťazstvá v hlavných súťažiach na najvyššom okruhu. Vo štvrťfinále sa stretne s Alexejom Popyrinom.

Zostrih súboja Fritz - Močizuki.
Flashscore

12:10 - Slovenka Tereza Miháliková spoločne s domácou Číňankou Sü I-fan nepostúpili do semifinále štvorhry na turnaji WTA v Nan-čchangu, v pavúku figurovali ako tretie nasadené. Nad ich sily bol rusko-bieloruský pár Rachimovová/Sasnovičová po výsledku dvakrát 6:4.

08:56 - Alex de Minaur zdolal na podujatí ATP 500 v Tokiu Argentínčana Diega Schwartzmana 6:0, 7:5 a postúpil do štvrťfinále. V ňom sa štvrtý nasadený Austrálčan, ktorý sa usiluje o účasť na Turnaji majstrov, stretne buď s Aslanom Karačevom, alebo s Čang Č’-čenom.

Zostrih súboja De Minaur - Schwartzman.
Flashscore

08:39 - Austrálčan Alexej Popyrin prerušil na turnaji v Tokiu sériu štyroch prehier, keď v trojsetovej bitke zdolal Cristiana Garína z Čile 4:6, 7:6, 6:2. Vo štvrťfinále sa Popyrin s najväčšou pravdepodobnosťou stretne s turnajovou jednotkou Taylorom Fritzom, ten však najprv musí triumfovať nad domácim tenistom Močizukim.