Reece James dúfa, že záverečný šampionát v Katare stihne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Reece James dúfa, že záverečný šampionát v Katare stihne

Anglický obranca rehabilituje so zraneným kolenom.
Anglický obranca rehabilituje so zraneným kolenom.Profimedia
Pravý obranca Anglicka Reece James (22) dúfa, že si na záverečnom šampionáte v Katare zahrá. Aktuálne ho z hry vyradilo zranené koleno. Majstrovstvá sveta sa začínajú o tri týždne.

Kmeňový hráč londýnskej Chelsea sa zranil v súboji 4. kola skupinovej fázy Ligy majstrov na trávniku AC Milána. Po hodine hry bol nútený odstúpiť zo zápasu so zraneným kolenom. Prvotné vyšetrenia hovorili o osemtýždňovej nútenej pauze. 

Keďže sa katarský šampionát začína 20. novembra, šanca, že sa na ňom James predstaví, sa zdala byť mizivá. Napriek tomu, pätnásťnásobný reprezentant dúfa, že majstrovstvá sveta stihne. 

"V najbližších týždňoch musím tvrdo pracovať a následne uvidím, ako na tom som, keď sa oznámi nominácia. Bojujem, nevzdávam sa. Je to pomalý proces. Prakticky som na začiatku. Rehabilitujem dva týždne. Idem krok po kroku," priblížil v rozhovore pre britské médiá dvadsaťdvaročný obranca. 

Angličania odštartujú skupinu 21. novembra, keď nastúpia proti Iránu"Lekársky personál mi nepovedal žiadne percentá návratu do MS v Katare. Veľa záleží od môjho pocitu a aké stabilné bude koleno. Viem, že to je veľmi ťažké. Ide o zranenie, ktoré sa môže liečiť dlho. Prišlo v najnevhodnejšom období. Ak by som sa do Kataru nedostal, aspoň viem, že som pre to urobil všetko," uzavrel Reece James. Albion sa okrem Iránu predstaví s USA a Walesom