Ružička pálil v presilovke ostrými, stret Tatara a Fehérváryho

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ružička pálil v presilovke ostrými, stret Tatara a Fehérváryho
Ružičkova radosť po svojom piatom góle sezóny.
Ružičkova radosť po svojom piatom góle sezóny.
Profimedia
Slovenský hokejový útočník Adam Ružička strelil v zámorskej NHL svoj piaty gól v sezóne. Calgary však prehralo na ľade Caroliny 2:3.

Carolina Hurricanes - Calgary Flames 3:2

Ružička nastúpil v prvom útoku a skóroval v 19. min v presilovke, keď vyrovnal na 1:1. V zápase odohral 16:12 min a v štatistikách má jednu strelu na bránu. Flames neuspeli tretíkrát v sérii a v Západnej konferencii majú deviatu najlepšiu bilanciu.

New Jersey Devils - Washington Capitals 5:1

Zo Slovákov sa v noci na nedeľu ukázali na ľade ešte dvaja hráči a to vo vzájomnom súboji. Tomáš Tatar bol pri víťazstve New Jersey nad Washingtonom 5:1, ktorý na ľade pobudol 15:27 minúty, raz vystrelil a raz poslal súpera do brejku.

Tromi gólmi sa zaskvel Jack Hughes, 37 zákrokmi český brankár Vítek Vaněček.

Na druhej strane sa musel zmieriť s prehrou Martin Fehérváry s ice-timeom 20:52, jednou strelou na bránu, hitom a zablokovanou koncovkou súpera.

New York Rangers - Edmonton Oilers 3:4

Hokejisti Edmontonu Oilers vyhrali v sobotnom dueli NHL na ľade New Yorku Rangers 4:3, hoci po dvoch tretinách prehrávali o tri góly.

V tretej časti hostia vyrovnali v priebehu necelých šiestich minút, keď k obratu zavelil dvoma presnými zásahmi obranca Evan Bouchard. Víťazný gól zaznamenal 122 sekúnd pred koncom v presilovke Leon Draisaitl. V bránke domácich stál Igor Šesťorkin, ktorému na striedačke kryl chrbát Jaroslav Halák.

Florida Panthers - St. Louis Blues 4:5 pp

Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs 1:4

New York Islanders - Philadelphia Flyers 5:2

Colorado Avalanche - Dallas Stars 4:1

Vegas Golden Knights - Vancouver Canucks 1:5