Tatar s gólom medzi hviezdami zápasu, hetrikoví hrdinovia Eichel i Svečnikov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tatar s gólom medzi hviezdami zápasu, hetrikoví hrdinovia Eichel i Svečnikov
Druhý zásah slovenského útočníka.
Druhý zásah slovenského útočníka.Profimedia
Víťazné ťaženie Devils pokračuje a presným zásahom k tomu prispel aj Tomáš Tatar (31). V prvej útočnej formácii Calgary sa opäť predstavil Adam Ružička (23) a na ľade si odkrútil značnú porciu času.

Boston Bruins - Calgary Flames 3:1

Hosťujúci Flames natiahli nelichotivú šnúru zápasov bez výhry už na číslo sedem. V ich zostave figuroval aj slovenský útočník Adam Ružička, ktorý predsalen má istý dôvod na úsmev.

V Bostone si vytvoril osobné maximum v podobe času stráveného na ľade, keď ako člen prvého útoku odohral 17 minút a 53 sekúnd.

Buffalo Sabres - Vegas Golden Knights 4:7

Rozbehnutý vlak z Vegas nezastavilo ani Buffalo a hostia zaznamenali už deviate víťazstvo v rade. Svieti pod ním najmä podpis Jacka Eichela, ktorý nastrieľal hetrik a pridal jednu asistenciu.

Ukážkovo mu sekundoval Chandler Stephenson, kanadský útočník sa raz presadil a štatistiky si obohatil ešte tromi gólovými prihrávkami.

St. Louis Blues - San Jose Sharks 5:3

Carolina Hurricanes - Edmonton Oilers 7:2

Trojgólové vystúpenie mohli vidieť aj diváci na štadióne PNC Arena, kde sa v každej tretine do scenára presných rán zapisovalo meno Andrej Svečnikov, ktorý nazbieral už 100 zásahov v NHL. Hurricanes si deviatou sezónnou výhrou poistili aktuálne tretie miesto vo Východnej konferencii.

Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers 5:2

Detroit Red Wings - New York Rangers 2:8

Nevídané chvíle boli v programe stretu na ľade Red Wings. Počas prvých dvoch dejstiev strelili obaja súperi po dva góly a pred záverečnou tretinou bolo všetko otvorené.

Rangers si však na poslednú časť súboja prichystali neskutočnú kanonádu a do bránky domácich nasmerovali šesť presne mierených striel. Výnimočný míľnik smeroval k menu Mika Zibanejad, ktorý si pripísal 700. duel v NHL.

Colorado Avalanche - Nashville Predators 5:3

New Jersey Devils - Ottawa Senators 4:3pp

Víťazná jazda Devils pokračuje aj po ďalšom stretnutí. Na vlne výhier sa tamojší káder vezie aj vďaka Tomášovi Tatarovi, ktorý bodoval šiesty raz po sebe a svojím druhým zásahom v sezóne otváral gólový priebeh duelu.

Prispel tak k ôsmemu úspechu New Jersey v rade a bol vyhlásený za tretiu hviezdu zápasu.

New York Islanders - Arizona Coyotes 0:2

Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks 2:1pp